.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Βίντεο από την κινητοποίηση των κατοίκων που απέτρεψε έξωση στο Βύρωνα


Βίντεο από την κινητοποίηση των κατοίκων που απέτρεψε έξωση στο Βύρωνα

ΑΡ.ΠΑ Βύρωνα

Σήμερα Παρασκευή 15/12, μετά από ενημέρωση ότι θα γίνει έξωση μιας ηλικιωμένης γυναίκας από την ισόγεια κατοικία της, που αποτελεί και το μοναδικό περιουσιακό της στοιχείο, συγκεντρωθήκαμε κάτοικοι και συλλογικότητες του Βύρωνα.

Η έξωση με την μαζική παρουσία μας έξω από το σπίτι αποτράπηκε. Οι εκτελεστές της έξωσης δεν πλησίασαν και υπήρξε προσωρινή δικαστική απόφαση για μη εκτέλεση της έξωσης μέχρι τις 10/1.

Η αρπακτικότητα των τραπεζών και των funds παραμένει. H Alpha Bank για αρχικό ποσό δανεισμού 17.000 ευρώ σε κάρτες, πέρασε το σπίτι 76 τ.μ. σε ισόγειο διπλοκατοικίας στο fund – γύπα CEPAL, το οποίο προχώρησε σε πλειστηριασμό χωρίς να ενημερώσει την ιδιοκτήτρια έναντι 47.000 ευρώ. Και όπως ισχυρίζεται το μεταβίβασε ήδη σε ξένο επενδυτή.

Οι συγκεντρωμένοι δηλώσαμε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε να χαθεί ούτε αυτό, ούτε κανένα λαϊκό σπίτι από την λεηλασία τραπεζών-funds και να υψώσουμε για όσο χρειαστεί ασπίδα προστασίας για κάθε ευάλωτο λαϊκό νοικοκυριό μαζί με τις συλλογικότητες κατοίκων που κινητοποιούνται.

Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν για όσο χρειαστεί και έξω από τα δικαστήρια που γίνεται η εξέταση της αίτησης ανακοπής κατά του πλειστηριασμού της CEPAL στις 14/2/2024

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 70.00% ( 3
Συμμετοχές )



Ένα σχόλιο στο “Βίντεο από την κινητοποίηση των κατοίκων που απέτρεψε έξωση στο Βύρωνα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.