.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Α. Δραγανίγος: Το μπλοκ της Καμάρας θα διαδηλώσει κόντρα στη στοχοποίηση!


Γράφει ο Αντώνης Δραγανίγος*

Με θαυμαστή συνέπεια η ΕΡΤ και τα υπόλοιπα κανάλια μεταδίδουν από το πρωί ότι στις διαδηλώσεις για τη ΔΕΘ η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί στην Αγ. Σοφία, ενώ στην Καμάρα καλεί ο “αντιεξουσιαστικός χώρος”!

Τι και αν η μεγάλη πλειοψηφία των οργανώσεων της ριζοσπαστικής και αντικαπιταλιστικής αριστεράς καλεί στην Καμάρα, συμπεριλαμβανομένης της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (ΚΚΕ(μ-λ), Μ-Λ ΚΚΕ, ΛΑ-ΑΑΣ, ΕΕΚ, Δίκτυο για τα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα, Δικτύωση, ΑΡΚ, Κόκκινο Νήμα κ.α.), αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους πολιτικούς προϊσταμένους των συντακτών της ΕΡΤ, που παρεμπιπτόντως εν πολλοίς οφείλουν την δουλειά τους, και σε αυτούς που δεν κάνουν τον κόπο να πάρουν ένα τηλέφωνο να τους ρωτήσουν πού διαδηλώνουν.

Η ταύτιση της “Καμάρας” με τον αντιεξουσιαστικό χώρο, σε μια διαδήλωση σαν αυτή της ΔΕΘ μπορεί να μην είναι και τόσο αθώα.

Αν η κυβέρνηση, ή τα ΜΑΤ και οι ΟΠΚΕ, ή οι αμερικάνοι μπάτσοι ή δεν ξέρω ποιος άλλος θέλουν να φτιάξουν ένα κλίμα για το πού θα “χτυπήσουν”, αυτός είναι για αυτούς ο καλύτερος τρόπος… Και επειδή ξέρουν πολύ καλά ποιοι θα είναι στην Καμάρα, μας δημιουργεί κάποια ερωτήματα αυτή η στοχοποίηση.

Αν έχουν τέτοια σχέδια θα τους προτείναμε να τα ξεχάσουν. Το μπλοκ της Καμάρας θα διαδηλώσει ενάντια στην κυβέρνηση, τον ιμπεριαλισμό και τον εθνικισμό, ό,τι και να γίνει, ας χαλάει ο κόσμος.

Καλούμε και την υπόλοιπη αριστερά, ειδικά τις δυνάμεις που έχουν καλέσει στην Αγ. Σοφία, να ενσωματωθούν και να συμπορευτούν με το μπλοκ της Καμάρας. Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση στην επίθεση.

*μέλος της ΚΣΕ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 75.71% ( 7
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.