.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Απόψε η Μουσική Βραδιά του ΠΡΙΝ. Αφιερωμένη σ’ αυτούς που φύγαν πρόωρα…


Στον Νίκο και τον Φώτη

Σήμερα, Κυριακή, 7 Απριλίου, η μουσική βραδιά του Πριν

Αφιερωμένη στους συντρόφους που χάσαμε

Οι αναγνώστες, οι φίλοι, οι συνεργάτες και η συντακτική ομάδα του Πριν έχουμε δώσει το καθιερωμένο μας ραντεβού αυτή την Κυριακή, 7 Απριλίου, στον φιλόξενο χώρο του Ίλιον Plus (Κοδριγκτώνος 17 και Πατησίων). Στη συντροφιά μας θα είναι μια σημαντική ερμηνεύτρια, η Ρίτα Αντωνοπούλου, όπως και το συγκρότημα των Ρεβάνς.

Πρόκειται για μια μουσική βραδιά η οποία έχει αποκτήσει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, καθώς θα είναι αφιερωμένη σε δύο πολύτιμους συντρόφους μας, δύο κομμουνιστές και αγωνιστές που έφυγαν από τη ζωή ξαφνικά: τον Νίκο Αδαμόπουλο και τον Φώτη Παπασπυρίδη, τους οποίους θα τιμήσουμε όπως και αυτοί θα επιθυμούσαν, ακούγοντας και τραγουδώντας μελωδίες και στίχους που μας έχουν συντροφέψει και «μεγαλώσει», μεγαλύτερους και νεότερους.

Οι ώρες που απομένουν είναι λίγες και, για τον λόγο αυτό, είναι αναγκαίο όλοι και όλες να φροντίσουν εγκαίρως για τις κρατήσεις τους, στα εξής τηλέφωνα: 6983600510, 6945404829 και 2108824363. Η προσέλευση πρέπει να έχει ολοκληρωθεί ως τις 8.30 μ.μ., ώστε το πρόγραμμα να ξεκινήσει εγκαίρως, με βάση τον προγραμματισμό.

Υπενθυμίζεται πως το αντίτιμο της πρόσκλησης, που αποτελεί ενίσχυση για την εφημερίδα μας, έχει οριστεί στα 8 ευρώ – και 5 ευρώ για άνεργους, φοιτητές και μαθητές. Το μπουκάλι κρασί (για 2 άτομα) κοστίζει 35 ευρώ και η φιάλη με «σκληρά» ποτά (για 4 άτομα) 70 ευρώ. Στα 4 και 7 ευρώ αντιστοίχως είναι η τιμή για ένα ποτήρι μπύρα/ κρασί ή ποτό.

Στο διάλειμμα θα διεξαχθεί λαχειοφόρος, που περιλαμβάνει αρκετά ενδιαφέροντα και χρήσιμα δώρα για τους πολλούς τυχερούς.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 55.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.