.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Αντιπροσωπεία του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Καλαμάτα (Βίντεο)


 

Αντιπροσωπεία της Π.Ε. του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από τους Παύλο Αντωνόπουλο και Δημήτρη Τζαμουράνη, μαζί με τα μέλη της Τ.Ε. ΑΝΤΑΡΣΥΑ Μεσσηνίας, με τον Παναγιώτη Κάτσαρη περιφερειακό σύμβουλο της “Ανταρσία στο Μωριά” και το Γιώργο Τζαμουράνη, βρέθηκαν στο λιμάνι της Καλαμάτας για να συμπαρασταθούν στους πρόσφυγες και να ζητήσουν να προστατευθούν τα δικαιώματά τους και να συνεχιστούν οι έρευνες διάσωσης.

Οι εκπρόσωποι του κλιμακίου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Τζαμουράνης Δημήτρης και Αντωνόπουλος Παύλος συναντήθηκαν  και συνομίλησαν με διασωθέντες πρόσφυγες στην Καλαμάτα ενημερώνουν ότι κατά τη συζήτηση με τρεις διασωθέντες πρόσφυγες δόθηκε η πληροφορία από μεριάς τους ότι το πλοίο τους βυθίστηκε, αφού πρώτα είχε προσδεθεί σε σκάφος του λιμενικού, το οποίο τους τράβηξε.

Με βάση τις μαρτυρίες, οι δηλώσεις του υπηρεσιακού υπουργού ότι δεν τους πλησίασαν οι λιμενικοί γιατί βρίσκονταν σε διεθνή ύδατα και ότι βυθίστηκε το πλοίο τους καθώς μετακινήθηκαν οι επιβάτες του δεν έχουν καμιά υπόσταση.

Η άρνηση των λιμενικών αρχών να επιτρέψουν την επαφή μας με τους διασωθέντες (πράγμα που τελικά επιτεύχθηκε μετά τις επίμονες διαμαρτυρίες μας) ήταν χαρακτηριστική για το φόβο τους μην αποκαλυφθούν τα ψέματα που επίσημα διέδιδαν.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 70.00% ( 3
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.