.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Αντιπολεμικός Διεθνιστικός Συντονισμός: Κάλεσμα Αλληλεγγύης σε Τουρκία – Συρία


Αντιπολεμικός Διεθνιστικός Συντονισμός

Τα γεγονότα είναι γνωστά και πολύ σκληρά. Οι λαοί της Τουρκίας και της Συρίας ζουν, μετά τους σεισμούς της 6ης Φεβρουαρίου, μία τεράστια καταστροφή με χιλιάδες θύματα και εκατομμύρια αστέγους.

Επείγει η έκφραση της έμπρακτης αλληλεγγύης και στήριξης του ελληνικού λαού προς τους δοκιμαζόμενους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας, οι οποίοι είναι γειτονικοί λαοί. Η αλληλεγγύη μεταξύ των φτωχών λαών και ο διεθνισμός στην πράξη αποτελούν απολύτως αναγκαία ασπίδα απέναντι στην πολιτική των καπιταλιστικών κρατών, τα οποία διαλύουν, στο εσωτερικό τους, τις κοινωνικές υποδομές και την κοινωνική πρόνοια, και παροξύνουν, στις μεταξύ τους σχέσεις, τους ανταγωνισμούς και τις πολεμικές προετοιμασίες.

Επιδιώκουμε να στείλουμε τη βοήθεια, χρήματα κατά κύριο λόγο που είναι πιο εύκολα διαχειρίσιμα, κατευθείαν σε ταξικές εργατικές οργανώσεις και σωματεία, για να φτάσουν πραγματικά σε όσους έχουν ανάγκη, παρακάμπτοντας το τουρκικό κράτος.

Καλούμε τις κινήσεις και τις συλλογικότητες να συγκεντρώσουν οικονομική βοήθεια και σε συνεννόηση με τον Αντιπολεμικό Διεθνιστικό Συντονισμό και άλλους φορείς να μεταβιβάσουν τα χρήματα στους σεισμόπληκτους.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο των λαών!

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.