.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


ΑΝΤΑΡΣΥΑ Περιστερίου σε Μητσοτάκη: “Σε έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, θα σε διώξουμε εμείς” (Βίντεο)


 

Το πρωί της Κυριακής 7 Ιούλιου μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Περιστερίου στα σκαλιά του 1ου ΓΕΛ όπου πήγε να ψηφίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, περικυκλωμένοι από 500 ΝεοΔημοκράτες, σήκωσαν πανό και φώναζαν συνθήματα. Το πανό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ έγραφε “Σε έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, θα σε διώξουμε εμείς“.

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 70.67% ( 15
Συμμετοχές )



16 σχόλια στο “ΑΝΤΑΡΣΥΑ Περιστερίου σε Μητσοτάκη: “Σε έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ, θα σε διώξουμε εμείς” (Βίντεο)

  1. athman66

    Πάμε Γερά!!! Ποτέ δεν θα πεθάνει ο νεκροθάφτης του Καπιταλισμού!!!

    Reply
    1. Left G700

      Δεν έχει πεθάνει, γιατί ακόμα ψευτοζεί με το επίδομα ανεργίας. Κι αν του το κόψει ο Μητσοτάκης;

      Reply
  2. Left G700

    Βλέπω αλλαγές στο ακρωνύμιο. Αντί ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΑΝ.Τ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Τι σημαίνει αυτό το Τ; Ταξική; Δηλαδή πόσα προσδιοριστικά στοιχεία της Αριστεράς χρειάζεται να βάλετε στο όνομά σας για να σας φύγει το άγχος ότι κάποιοι μπορεί και να έχουν αμφιβολίες αν είστε ή δεν είστε αριστεροί;;;

    (Εντάξει, το ξέρω ότι είναι λάθος εκ παραδρομής. Αλλά ποτέ δεν πρέπει να αφήνεται ανεκμετάλλευτη μια καλή ευκαιρία σαν αυτή, προκειμένου να πετάξει κανείς τη σπόντα του… ;-) :-) )

    Reply
    1. Ανώνυμος

      Στις 8 ομως??? Παλι με εμας θα ασχολεισαι…

      Reply
    2. Αντώνης

      Το έπιασες το υποννοούμενο βλέπω λεφτ. Καθόλου εκ παραδρομής δεν είναι… Ετοιμάζουμε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ της επόμενης μέρας. Ψάχνουμε πως θα λέγεται και κάνουμε δοκιμές. Γιατί η αλήθεια είναι, ότι χρειάζεται μια πιο Ταξική, πιο Αντικαπιταλιστική και πιο Κομμουνιστική μετωπική συσπείρωση για να ανταπεξέλθουμε στις νέες συνθήκες. Και μάλιστα όταν η υπόλοιπη αριστερά κάνει δεξιά στροφή συνολικά (βγάζοντας είτε αριστερό φλας, είτε και ανοιχτά δεξί φλας…), αν εννοείς…

      Reply
      1. Left G700

        Φίλε Αντώνη (υποθέτω, ομιλώ στον πρώτο εικονιζόμενο στην πρώτη φωτογραφία, από τα αριστερά όπως βλέπει ο αναγνώστης –αν υποθέτω λάθος, γράψε λάθος :-) ),

        Ομολογώ ότι ταλαντεύτηκα λίγο: σοβαρολογείς ή αστειεύεσαι; Κατέληξα στο πρώτο. Και ειλικρινά πολύ λυπήθηκα.

        Διότι από αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ότι, τουλάχιστον εσύ –δεν ξέρω για άλλους συντρόφους σου, αν και δεν είμαι πολύ αισιόδοξος– διακατέχεσαι από την εξαιρετικά παράλογη ιδέα πως η καλύτερη λύση για να υιοθετήσει κάποιος αυτά που του προτείνεις και μέχρι στιγμής τα αρνείται είναι να εξακολουθήσεις να του τα προτείνεις, αλλά αυτή τη φορά σε ακόμα μεγαλύτερες δόσεις και με ακόμα μεγαλύτερη έμφαση. Αυτό μού θυμίζει τη μητέρα μου η οποία, για να με πείσει όταν ήμουν μικρός να τρώω πεπόνι που και μόνο που το έβλεπα μου ερχόταν εμετός, είχε απαγορεύσει πρακτικά την παρουσία οποιουδήποτε άλλου φρούτου στο σπίτι πλην τού πεπονιού! Ήθελα φρούτο; Η μοναδική επιλογή ήταν πεπόνι, αυτό ακριβώς που σιχαινόμουν. Κάπως έτσι κι εσύ/εσείς (όποιοι).

        Ας πάρουμε αυτό που μου λες, ότι «τεστάρετε» την «αυτονόμηση» του Τ για να προσδιορίσετε αριθμητικώς και ολογράφως την ταξική φύση τής ανατροπής που ευαγγελίζεστε (παρεμπιπτόντως, αν μου επιτρέπεις: έχει παρθεί συλλογική απόφαση από κάποιο κεντρικό όργανο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ γι’ αυτό το τεστάρισμα ή είναι μια πρωτοβουλία τού ΝΑΡ;). Στο Θεό/Άθεο που πιστεύεις:

        Σε μια εποχή ξεθωριάσματος των ταξικά προσδιορισμένων συλλογικών ταυτοτήτων προς όφελος των συγκροτήσεων διαφόρων ομάδων, ομαδούλων ή παρεών υπέρ τών πάσης φύσεως δικαιωμάτων, γούστων, προτιμήσεων, τρόπου ζωής (ή κηδείας· π.χ. καύση νεκρών) και δεν συμμαζεύεται –συγκροτήσεις που υποστηρίζετε, ενθαρρύνετε και νομιμοποιείτε, να σημειωθεί κι αυτή η αντιφασάρα–, είναι ποτέ δυνατόν σε μια τέτοια εποχή να θέλετε να δώσετε με το ζόρι στον κοσμάκη αυτό το Τ να το φάει και να πει κι ένα τραγούδι (τη Διεθνή υποθέτω), όπως, τηρουμένων τών αναλογιών, ήθελε η μητέρα μου να με μπουκώνει με πεπόνι;;;

        Φίλε Αντώνη, αν αληθεύει ότι οι τάξεις συγκροτούνται μέσα και από την ταξική πάλη, και χωρίς να χρειαστεί να καταφύγω στην ακραία θέση τής Ρόζας ότι η ταξική ταυτότητα του προλεταριάτου υπάρχει μόνο μέσα στην επαναστατική πράξη του, αν αληθεύει αυτό (που αληθεύει), η ελληνική εργατική τάξη (με τη σύγχρονη έννοια του όρου) βρίσκεται σε κώμα.

        Στα σοβαρά τώρα: πιστεύετε ότι θα την ξυπνήσετε κουνώντας μπροστά της ένα κεφαλαίο ταυ;;;

        Τα λέμε

        Reply
        1. Γιώργος Λυγκουνάκης

          Και Λεφτ, το πρόβλημα δεν το είχε η μάνα σου, αλλά εσύ. Το πεπόνι είναι δυναμωτικό.

          Αν ο άλλος δε θέλει να βοηθηθεί, δε βοηθιέται, εσύ τη προσπάθεια σου την έκανες, αμαρτίαν ουκ έχεις.

      2. Γιώργος Λυγκουνάκης

        Τις τελευταίες μέρες έχω βυθιστεί στη σκέψη, κάτι που δεν κάνω συχνά…

        Κατέληξα στο συμπέρασμα, έτσι μου φάνηκε δλδ, πως πλέον έχουμε οριστικά γυρίσει σελίδα. Θέλω να πω πως με τη πιο ρεβανσιστική ολοκληρωτική Δεξιά πλέον στην εξουσία, δεν έχει κανένα νόημα η πορεία προς το κέντρο του πολιτικού φάσματος για να γίνεις πιο εύπεπτος.

        Πάντοτε εκτιμούσα πως θα έρθει η ώρα που οι νοικοκυραίοι θα θάψουν την Ελλάδα, μαζί με όλους μας πάνω, “ανεξαρτήτως πολιτικών, θρησκευτικών και λοιπών διαφορών”. Άρα η μόνη λύση, αν επιμένεις να δηλώνεις “αριστερός”, είναι να πείσεις ότι δεν είσαι απλά αριστερούλης αλλά ultra hardcore αριστερός. Δλδ να πάρεις το ρίσκο, και με πεποίθηση στη γραμμή που έχεις χαράξει να κάνεις το πολιτικό άλμα στο κενό, ακόμη και αν έρθει η στιγμή που φαινομενικά θα βρίσκεσαι σε φυσιογνωμική αντίθεση με το 90% της ελληνικής κοινωνίας.

        Μόνο έτσι θα σε σεβαστούν και θα σε υπολογίσουν ευρύτερα ακροατήρια, με την προϋπόθεση όμως πως δεν θα ζητάς πιστοποιητικά φρονημάτων από όποιον θέλει να ακολουθήσει. Να μαζέψεις γύρω σου τις ομάδες, ομαδούλες ή παρέες υπέρ τών πάσης φύσεως δικαιωμάτων, γούστων, προτιμήσεων, τρόπου ζωής κτλ που λέει ο Λεφτ.

        Να αμφισβητήσεις με μαζικό τρόπο το κυρίαρχο πολιτισμικό πρότυπο της νοικοκυροσύνης.
        https://www.youtube.com/watch?v=tw8yhxf5CLs

        Reply
      3. Γιώργος Λυγκουνάκης

        Δε χρειαζόμαστε ένα νέο κόμμα, ένα νέο Woodstock χρειαζόμαστε…

        Reply
  3. Ανώνυμος

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΕΣ ΜΑΖΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ

    Reply
    1. Ν. Ζαχ.

      Ανώνυμε, ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΑΣ!
      αυτοκριτικη, αυτοκριτικη, αυτοκριτικη.
      Εντάξει τώρα; Ή χρειάζεται και άλλη…;;;

      Reply
      1. ARETOS

        Που ναι ρε μάγκες γιατί βλέπω έναν στρουθοκαμηλισμό και μια λογική του ξεχνάω τι έχω κάνει τόσα χρόνια.Αλλά από ουσιαστική αυτοκριτική μηδέν!
        Το λιθαράκι που βάλατε και εσείς στο να αναδειχθεί ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α σε κυβερνών κόμμα το ξεχνάτε?

        Reply
        1. Γιώργος Λυγκουνάκης

          Μετάνοιες, πολλές μετάνοιες ζήτα τους να κάνουν. Να συρθούν στα γόνατα, να ζήσουν μέρες μόνο με νερό, και ίσως και μια αυτομαστίγωση να ήταν καλή.

        2. Ανώνυμος

          Ε καλά τώρα αγαπητέ ΚΚΕ! Δεν θα δεις ποτέ εργατικές συνδικαλιστικές κινήσεις που στηρίζει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ να ψηφίζουν πασοκους, δεξιούς κ συριζαιους στα ΔΣ των σωματείων, σε αντίθεση με το παμε/ΚΚΕ που κατακορον αλληλοψηφιζετε με ΠΑΣΟΚ/ΝΔ κ συριζα για προεδρεία σωματειων.

          Επίσης αλήθεια γιατί το παμε/ΚΚΕ ψήφισε μαζί με πασοκ/ΝΔ κ ΣΥΡΙΖΑ καταστατικό συνέδριο στην ΟΛΜΕ;

  4. Γιώργος Λυγκουνάκης

    Γιατί τον ακολουθεί ένα κομβόι; Τους έχει υπνωτίσει;

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.