.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Η Κική Μένου στο Sreet Radio [Hx]


Ακούστε στο Ηχητικό που ακολουθεί, συνέντευξη που παραχώρησε στο Street Radio και τον Στρατή Ηλιάκη η Κική Μένου, υποψήφια βουλεύτρια με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Α’ Αθηνών, το απόγευμα του Σαββάτου 13 Μαΐου 2023.

Με μεγάλη εμπειρία στο προσφυγικό ζήτημα, η Κική Μένου δεν περιορίστηκε μόνο στη συγκεκριμένη θεματολογία.

Μίλησε και για πολλά άλλα καυτά ζητήματα της καθημερινότητας για τον κόσμο της εργασίας και τον κόσμο του αγώνα, αναφερόμενη και στους αγώνες που έδωσαν οι αγωνιστές των κινημάτων πόλης -και μαζί με αυτούς, και οι αγωνιστές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ- τα τελευταία χρόνια στην υπεράσπιση του περιβάλλοντος, στα προβλήματα της νεολαίας, στις πρόσφατες φοιτητικές εκλογές, στα έμφυλα ζητήματα και τις γυναικοκτονίες.

Καθώς συμμετέχει στην Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα, όπως ήταν φυσικό η Κική Μένου αναφέρθηκε τόσο στην κριτική της κυβερνητικής πολιτικής στον Δήμο Αθηναίων όσο και στην πολιτική του λεγόμενου “εξευγενισμού” (gentrification) του κέντρου των πόλεων.

“ΑΝΤΑΡΣΥΑ! Εμείς ψηφίζουμε όπως ζούμε. Με βαθειά την έννοια της αμφισβήτησης, της διεκδίκησης και της σύγκρουσης. Και καλούμε τον κόσμο που ξέρει ότι έχουμε δώσει μαζί του αγώνες, να ψηφίσει κι αυτός όπως ζει πλάι μας στις γειτονιές και στη δουλειά του”, ολοκλήρωσε την τοποθέτησή της.

Ακούστε ολόκληρη την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη:

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.