.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Άστον Μάρτιν, Μπάντεν Μπάντεν, Μπλακ Φόρεστ και ο αντιδήμαρχος του Κ. Μπακογιάννη


Με ανακοίνωσή της η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αθήνα σχολιάζει εύστοχα και δηκτικά τις γραφικές δηλώσεις, επιπέδου Μαρίας Αντουανέτας και βάλε, που έκανε ο αντιδήμαρχος Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων της παράταξης του Κώστα Μπακογιάννη, Νικόλαος Μακρόπουλος.

Ως γνωστόν, ο αντιδήμαρχος που προφανώς κατοικεί στον πλανήτη της αριστείας, πλάνταξε με το λοκντάουν που αναγκάζεται να υφίσταται μαζί με την πλέμπα και νοστάλγησε την αγαπημένη του Άστον Μάρτιν που ”σκουριάζει” παρκαρισμένη στη βίλα του στο Μπάντεν Μπάντεν. Πότε θα επισκεφθεί άραγε ξανά το γαλήνιο Μπλακ Φόρεστ;

Κρίσιμο το ερώτημα για την πίσω αυλή της πόλης. Διαβάστε το απολαυστικό σχόλιο της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αθήνα:

……………………………………………………………………..

ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΕΕ-ΚΕΦΑΛΑΙΟ
Κίνηση Πόλης
……………………………………………………………………..

Σχόλιο της Αντικαπιταλιστικής Ανατροπής στην Αθήνα για τη “λογοκριμένη” δήλωση του Νικόλαου Μακρόπουλου

Συμπονούμε πραγματικά τον αντιδήμαρχο Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας και Επενδύσεων, Νικόλαο Μακρόπουλο που “νοσταλγεί”, κατά δημόσια δήλωση του, “το ωραίο του σπίτι στο Baden Baden” και πιο πολύ “νοσταλγεί” την “αγαπημένη του Aston Martin”.

Έγκλειστος κι αυτός όπως όλοι οι δημότες της Αθήνας, δεν μπορεί ο καημένος “να πεταχτεί”, ανάμεσα στα καθήκοντα του ως υπεύθυνος επιχειρηματικότητας της δημοτικής αρχής Κώστα Μπακογιάννη, αρμόδιος για την ενίσχυση του μεγάλου τουριστικού κεφαλαίου στην πόλη της Αθήνας, στη βίλα του στη Γερμανία στην “απερίγραπτη γαλήνη του Black Forest”.

Τον συμπονούμε που δεν μπορεί να ξεφύγει και βλέπει την πίεση των δημοτών, πιθανώς και των ψηφοφόρων του, που είναι σε θανάσιμη αναμονή για τα 300 ή 500 ευρώ κρατικά ψίχουλα, των ανέργων που δεν έχουν να περιμένουν ούτε αυτά.

Κυρίως τον συμπονούμε που δεν μπορεί να παραβρεθεί και να κόψει κορδέλες σε νέα εγκαίνια επιχειρηματικών έργων που ενισχύει με τόση προσήλωση η δημοτική αρχή στην οποία μετέχει.

Δεν κατανοούμε γιατί κατέβασε το δημόσιο σχόλιό του από την προσωπική σελίδα του στο facebook μετά την κατακραυγή. Νιώθει αδύναμος να υπερασπιστεί τη θέση ισχύος που κατέχει ως πρωτοπόρος επιχειρηματικότητας ή απλά οι φτωχοί ψηφοφόροι της πίσω αυλής στην Αθήνα δεν έχουν δικαίωμα να γνωρίζουν το ειδυλλιακό τοπίο στο Baden Baden;

Γραφεία Αιόλου 47, 3ος όρ., τηλ. 2103248892

Δημοτική σύμβουλος: Ρέππα Ντίνα 6977003052

Ομάδα συλλογικής εκπροσώπησης:
Ρίζος Μιχάλης, Μάτσα Κατερίνα, Κεφαλληνός Παναγιώτης,
Παπαχριστούδη Ματίνα, Σιαπάτης Αποστόλης

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )



Ένα σχόλιο στο “Άστον Μάρτιν, Μπάντεν Μπάντεν, Μπλακ Φόρεστ και ο αντιδήμαρχος του Κ. Μπακογιάννη

  1. Ragnarok

    Αυτός είναιο καπιταλισμός, αυτόν τον ανθρωπότυπο παράγει: Ξεφτίλας, ατομιστής, παρτάκιας, στα παπάρια του όλη,αρκεί αυτός με την οικογένειά του να καλοπερνά.

    ΑΥΤΟΙ μας κυβερνούσαν πάντα, ΑΥΤΟΙ μας κυβερνούν και σήμερα. Το πρόβλημα είναι ότι η νοοτροπία και οι ιδέες τους, έχουν περάσει και χαρακτηρίζουν μεγάλο κομμάτι και των καταπιεσμένων. Για αυτό και ο εθνικισμός, ο ρατσισμός και ο ατομισμός χαρακτηρίζουν μεγάλο κοινωνικό κομμάτι: Φωνάζουν “πνίξτε τους πρόσφυγες ή κλείστε τους σε στρατόπεδα””, “ξεσκίστε τους μετανάστες εργάτες”. Αύριο θα φωνάζουν “κλείστε τους ντόπιους φτωχούς σε στρατόπεδα”. ΑΥΤΟΝ τον ανθρωπότυπο παλεύουν δεκαετίες τώρα οι εθνικοί και υπερεθνικοί καπιταλισμοί τα εθνικά και υπερεθνικά καπιταλιστικά κράτη να χτίσουν.

    Αλλά ΝΤΕΝ έχει ο καπιταλισμός για όλους φίλοι! Και όσο αναπτύσσεται τεχνολογικά, θα έχει ολοένα και περισσότερο, ΜΟΝΟ για μια πολύ μικρή κοινωνική μειοψηφία. Σε ΚΑΘΕ κράτος. Παντού. Τους υπόλοιπους, ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΣ/ΚΡΑΤΟΣ μας περιμένει η κοινωνική περιθωριοποίηση, και μπορεί και στο βάθος και εξολόθρευση.

    Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.