.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Revolt 6/6: Και σήμερα και αύριο και κάθε μέρα εδώ… (Bίντεο)


Revolt_6-6-2015-725…μέχρι να πληρώσει το αφεντικό! Ας το καταλάβει επιτέλους η εργοδοσία του revolt.

Το βράδυ του Σαββάτου 6 Ιούνη πραγματοποιήθηκε μία ακόμα κινητοποίηση στο street bar Revolt στα Εξάρχεια, για την πληρωμή δεδουλευμένων απολυμένης εργαζόμενης από το μαγαζί.

Οι διοργανωτές δήλωσαν πως οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τη δικαίωση της εργαζόμενης.

Προσθήκη [Μετά τις κινητοποιήσεις της Παρασκευής και του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε και νέα κινητοποίηση την Κυριακή 7/06]

Δείτε περισσότερα για τις κινητοποιήσεις που έχουν προηγηθεί στο revolt Σάββατο 23/05, Κυριακή 24/05, και Παρασκευή 5/06.

Revolt_6-6-2015-2 Στα μαγαζιά των Εξαρχείων ανθεί η αδήλωτη εργασία, τα μεροκάματα πείνας, η απληρωσιά, τα εξαντλητικά ωράρια.

Η συλλογικότητα Λάντζα (Αγωνιστική Εργατική Συσπείρωση στον Επισιτισμό – Τουρισμό), η Attack στην Ανεργία και στην επισφάλεια, με τις κινητοποιήσεις τους, θέλουν να στείλουν ένα μήνυμα ανυπακοής και διεκδίκησης προς τους εργοδότες.

Καλούν τους εργαζόμενους σε οργάνωση και αγώνα ενάντια στην αδήλωτη και μαύρη εργασία.

Για πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα στους χώρους δουλειάς, για αυξήσεις στα μεροκάματα, συλλογικές συμβάσεις, για να σπάσει ο τσαμπουκάς της εργοδοσίας.

Απέναντι σε κάθε αφεντικό, μέσα στα Εξάρχεια και παντού, o δρόμος του συλλογικού μαχητικού αγώνα, είναι το μόνο όπλο που έχουν οι εργαζόμενοι.Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 98.00% ( 5
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz