.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Φοιτητές μιλούν στον ALPHA για την απαγωγή μέλους της ΕΑΑΚ από την Ασφάλεια (Βίντεο)


Δείτε στα δύο βίντεο που ακολουθούν, ένα μέρος της εκπομπής «Εκτός Γραμμής» με το δημοσιογράφο Τάκη Χατζή, που μεταδόθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA το πρωί της Τετάρτης 13 Νοέμβρη 2019.

Στο πρώτο βίντεο, ο φοιτητής του ΕΜΠ Γιώργος Παπανικολάου μιλάει για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην ΑΣΟΕΕ τη Δευτέρα 11/11.

Στο δεύτερο μιλάει ο φοιτητής της ΕΑΑΚ τον οποίο απήγαγαν οι δυνάμεις καταστολής στις 9.00 η ώρα τη νύχτα κάτω από το σπίτι του τη Δευτέρα 11 Νοέμβρη 2019, για τις συνθήκες της προσαγωγής – σύλληψης – κράτησής του και για τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην ΑΣΟΕΕ τη Δευτέρα 11/11.

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 89.17% ( 12
Συμμετοχές )



6 σχόλια στο “Φοιτητές μιλούν στον ALPHA για την απαγωγή μέλους της ΕΑΑΚ από την Ασφάλεια (Βίντεο)

  1. San Rocco

    Ισλαμοφασιστες=χριστιανοφασιστες. Νεοφιλελεύθεροι δυτικοί ,= νεοφιλελεύθεροι ανατολικοί .

    Όλοι αυτοί είτε στην δύση είτε στην ανατολή ΠΟΙΟ μοντέλο κοινωνίας θέλουν να επιβάλλουν είτε στις ευρωπαϊκές χώρες, είτε στις αραβικές χώρες, είτε στις ΗΠΑ, είτε στην Ρωσία, είτε στην άπω Ανατολή , είτε στην Λατινική αμερικη;

    Θέλουν να επιβάλλουν τον θρησκευτικό φονταμενταλισμό, θέλουν να επιβάλλουν την δουλεία στις εργατικές τάξεις κ τους λαούς, θέλουν να επιβάλλουν τον κοινωνικό κανιβαλισμό. Αυτό κάνουν στην δύση, αυτό κάνουν στην ανατολή. Κ αυτοί όλοι κυβερνάνε .

    Δεν υπάρχει καμία θετική λύση, αν πριν απολα δεν αποφασίσει ο κάθε κοινωνικά/ταξικά καταπιεσμένος άνθρωπος σε κάθε χώρα κ κατ επέκταση οι λαοί κ οι πολιτικές δυνάμεις που θέλουν έναν καλύτερο κόσμο, ότι ΔΕΝ ΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ Ή ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ.

    Στο μεγαλύτερο κομμάτι ΚΑΘΕ κοινωνίας όλων των χωρών, επικρατεί η λογική “γίνεται της καριολας, να σωθώ εγώ κ άντε κ η οικογένειά μου”. Για αυτό κ υιοθετούν την ατζέντα των καθεστωτικών αρχουσων τάξεων, ελπίζοντας οι ίδιοι να την γλιτώσουν ΑΥΤΟ ΔΕΝ πρόκειται να συμβεί. Είναι τόσο γιγαντιαία κ παγκόσμια τα αδιέξοδα του καπιταλιστικού τρόπου παραγωγής, ζωής κ καταναλωσης, που ο αριθμός των πεταμενων πλεοναζόντων ανθρώπων κ πληθυσμών θα αυξηθεί ραγδαία στα αμέσως επόμενα χρόνια. Θα συμπεριληφθούν τεράστιοι αριθμοί ανθρώπων από κάθε κοινωνία που ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΟΥΝ κ θα τους ξεράσει ο καπιταλισμός στο περιθώριο , τη μετανάστευση κ την προσφυγιά.

    Η απώθηση λοιπόν του στυλ “εγώ να σωθώ κ δεν θέλω να βλέπω κ να ξέρω τπτ άλλο”, κ η υιοθέτηση της θρησκευτικής/εθνικιστικής ατζέντας βάσει της οποίας λειτουργούν πλειοψηφικά κομμάτια των κοινωνιών , είναι σίγουρη συνταγή κόλασης.

    Πρώτο βήμα ανάσχεσης αυτής της κατρακύλας είναι η αποδοχή από όσο μεγαλύτερα κομμάτια κοινωνιών γίνεται, της θέσης “δεν υπάρχουν λαθραιοι άνθρωποι , υπάρχουν εξοντωτικές πολιτικές κρατών κ αρχουσων τάξεων”.

    Reply
      1. San Rocco

        Σ.Τ., αντί να λές ό,τι σου κατέβει, γράψε επιτέλους κάτι συγκροτημένο και τεκμηριωμένο.

        Reply
  2. Ανώνυμος

    Βλέπω τα βασανιστήρια στον Λ.Γούλα (https://omniatv.com/853454496) και τις ποινές που του προσάψανε επειδή μάλλον απλά υπάρχει και είναι αναρχικός!
    Τα συγκρίνω με τον παραπάνω και ειλικρινά δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω με την ηρωοποίηση των μελών της νΚΑ.
    Ούτε κανάλια,ούτε δηλώσεις σε ραδιόφωνα και ούτε κάποια καταδίκη από τον χώρο σας για τα γεγονότα.
    Προφανώς αυτός δεν είναι στέλεχος των περισπούδαστων ΕΑΑΚ για να αξίζει να τον παίζει όλη την μέρα η τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

    Reply
    1. kokkiniotis Post author

      Μήπως θα ήταν καλύτερα να υπογράψεις με το κανονικό σου ψευδώνυμο; Κατά τα άλλα, δεν ξέρω ποιος είναι για γέλια και ποιος για κλάματα…

      Reply
      1. Left G700

        Douze points (για την επισήμανση).

        Trois points (για την υπερβολική μετριοπάθεια).

        ΥΓ :-) :-)

        Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.