.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Σωματείο εργαζομένων στο «ΑΤΤΙΚΟΝ» «Αιδώς Αργείοι. Αυτή είναι υγειονομική βόμβα» (φωτο)


 

 

Καταγγελία του Σωματείου Εργαζόμενων Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟ

Υγειονομική βόμβα τα ράντζα και ο συνωστισμός στα εξωτερικά ιατρεία στο Αττικό

Συνεχίζεται η πλημμυρίδα ράντζων και συνωστισμού στους διαδρόμους του ΑΤΤΙΚΟΥ (επισυνάπτουμε φωτογραφίες που έστειλαν στο σωματείο ασθενείς από τη γενική εφημερία στις 17/11). Το ίδιο και στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία (επισυνάπτουμε φωτογραφία που έστειλαν στο σωματείο ασθενείς από τις 16/11).

Εδώ και χρόνια λένε ότι θα λύσουν το πρόβλημα όλες οι κυβερνήσεις και όλες οι Διοικήσεις. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

Εδώ και μήνες λένε ότι θα λύσουν το πρόβλημα, έστω προσωρινά, λόγω των αναγκών της πανδημίας. Κυβέρνηση- Υπουργείο ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

Παρά τις προσπάθειες του νοσοκομείου, γιατρών και νοσηλευτών, η Υγειονομική Περιφέρεια και το υπουργείο υγείας δεν ενδιαφέρονται. Μας λένε είναι «δικό σας θέμα, λύστε το». Πως να το λύσουμε; Να αρνηθούμε να εισάγουμε ασθενείς;

Εισαγγελέας εδώ δεν υπάρχει;

Προς κυβερνώντες, νυν και πρώην:

Επειδή τις λύσεις που σας έχουμε προτείνει για: προλήψεις προσωπικού (που εσείς μειώσατε), άνοιγμα των κλειστών νοσοκομείων (που εσείς κλείσατε), άνοιγμα των κλειστών πτερυγών (που εσείς δεν ανοίξατε), στελέχωση των κέντρων υγείας (που εσείς τα έχετε να φυτοζωούν) τις βρίσκεται «κοστοβόρες» σας δίνουμε άλλη μία ιδέα…

Το Υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ να πάρει μέτρα κατά του συνωστισμού σε κλειστό χώρο. Να στείλει αύρες, ΜΑΤ, ΔΙΑΣ και το μηχανοκίνητο στρατό της αστυνομίας.

Αιδώς αργείοι ….

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.