.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ο Π. Παπανικολάου στον Ν. Μπογιόπουλο για τη νέα αδικία σε βάρος των νοσοκομειακών γιατρών


Ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος –ΟΕΝΓΕ, νευροχειρουργός Πάνος Παπανικολάου, μίλησε το απόγευμα της Τετάρτης 12 Σεπτεμβρίου 2018 στην εκπομπή του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου στον Real FM, για την νέα μισθολογική αδικία σε βάρος των νοσοκομειακών γιατρών που επαπειλείται μετά τις εξαγγελίες Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη.

Εξαγγελίες για επιστροφή μέρους των μισθολογικών περικοπών, μόνο σε δικαστικούς – ένστολους – πανεπιστημιακούς και όχι για τους γιατρούς του ΕΣΥ.

Αυτή η νέα αδικία και ανισομέρεια σε βάρος των νοσοκομειακών γιατρών, τόνισε ο Πάνος Παπανικολάου, είναι ένα ακόμη βήμα προς την ιδιωτικοποίηση του δημόσιου συστήματος περίθαλψης.

Με τεκμηριωμένο και αιχμηρό λόγο ο ΓΓ της ΟΕΝΓΕ, περιγράφει ανάγλυφα την κατάσταση που βιώνουν καθημερινά οι νοσοκομειακοί γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας, χωρίς να μασάει τα λόγια του, σε μια ζωντανή και ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση με τον Νίκο Μπογιόπουλο που αξίζει να την παρακολουθήσετε ολόκληρη στο ηχητικό που ακολουθεί:

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 5
Συμμετοχές )



2 σχόλια στο “Ο Π. Παπανικολάου στον Ν. Μπογιόπουλο για τη νέα αδικία σε βάρος των νοσοκομειακών γιατρών

  1. Γιώργος Λυγκουνάκης

    Ο Μπογιόπουλος όλο φεύγει από το ΚΚΕ και όλο εκεί είναι…

    Reply
    1. λαθραναγνώστης

      Ποιός σου είπε ότι ο Μπογιόπουλος “φεύγει” απ το ΚΚΕ?
      Να προσέχεις τις πηγές σου….

      Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.