.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


ΝΑΡ: Τη Δευτέρα η Παρουσίαση των Θέσεων της ΠΕ για το 4ο Συνέδριο


Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι Θέσεις της Πολιτικής Επιτροπής για το 4ο Συνέδριο του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση.

Εντός των ημερών κυκλοφορεί η ειδική έκδοση με τις Θέσεις της Π.Ε.

Η πρώτη παρουσίαση του κειμένου των Θέσεων θα πραγματοποιηθεί σε ανοιχτή εκδήλωση στην Αθήνα τη Δευτέρα 17 Ιουλίου στις 8.30 μ.μ. στο Polis Art café, στο αίθριο της Στοάς του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5 και Πανεπιστημίου.

Με τη δημοσίευση των Θέσεων της Π.Ε. ανοίγουν οι προσυνεδριακές διαδικασίες της οργάνωσης και η πολιτική εξόρμηση εν όψει του 4ου Συνεδρίου. Όπως αποφάσισε η Π.Ε., το 4ο Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 1,2 και 3 Δεκεμβρίου 2017 στην Αθήνα.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το περιεχόμενο και οι βασικές κατευθύνσεις του κειμένου των Θέσεων και θα περιγραφούν οι στόχοι και η πορεία προς το 4ο Συνέδριο της οργάνωσης. Ομιλητές θα είναι μέλη της ΠΕ και της Επιτροπής Θέσεων του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, ενώ έχουν προσκληθεί αγωνιστές του εργατικού και λαϊκού κινήματος και της αριστεράς.

Μπορείτε να διαβάσετε τις Θέσεις της Π.Ε. του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση πατώντας εδώ.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 84.29% ( 7
Συμμετοχές )



10 σχόλια στο “ΝΑΡ: Τη Δευτέρα η Παρουσίαση των Θέσεων της ΠΕ για το 4ο Συνέδριο

  1. ονομα

    Ρεκορ ταχυτητας βλεπω. Μας ειχατε συνηθησει ανα 2 μουντιαλ και συνεδριο. Με το στανιο να μας κοψετε τη διασκεδαση. Περιμενουμε με αγωνια το 4ο σταδιο του καπιταλισμου που αχνοφενεται..

    Ομως ρε παιδια βαλατε τις θεσεις καλοκαιριατικα με το 50% του ΝΑΡ – τους φοιτητες δλδ- να εχουν επιστρεψει στις πολεις τους. Βεβαια το αλλο 49% -οι καθηγητες δηλαδη- θα εχουν διαλειμμα και αρα περισσοτερο χρονο για μελετη. Δικοπο μαχαιρι. Αντε και καλη επαναθεμελιωση!

    Reply
    1. Αντώνης

      Ευχαριστούμε. Είσαι πολύ διαλεκτικός και έχεις άψογη κομμουνιστική στάση. Η κριτική σου είναι άκρως ταξική και το χιούμορ σου επαναστατικό. Μόνο που δεν ξέρεις καν τι λες… Ψάξτο λίγο… Αργόμισθος του Περισσού; Ή απλώς σχολιάκιας περισπούδαστος;

      Reply
      1. ονομα

        ουτε λιγο ταξικο τρολλαρισμα ρε σφοι..

        παντως μιας και δεν ξερω τι λεω, μπορεις να με βοηθησεις στα εξης:
        1. καθε ποτε λεει για συνεδριο το “προγραμμα” του ναρ;
        2.ποτε εγιναν τα συνεδρια του ναρ μεχρι σημερα;
        3. ποια ειναι η χρονικη διαφορα 2 μουντιαλ;
        νμζ αυτες οι 3 απαντησεις θα βοηθησουν να βγαλουν νοημα οι μη αργομισθοι σχολιασται του ναρ.

        οσο για τα αλλα ξερεις μπορεις απλα να δεις τους συσχετισμους στο κινημα. ταξικος χωρις την ταξη στο κομμα σου γινεται σφε;

        και οσο για το ποιος ειναι διαλεκτικος δεν εχει καποιο νοημα να μου το λενε ατομα που εχουν υπογραψει το ο μαρξισμος-λενινισμος εχει ξεπεραστει και τρ βαρανε κωλοτουμπα τσιπρας σ αυτο το θεμα.

        περιμενω ταξικη κριτικη αναλογη του εε και νατο τα κρυβουμε απο κατω. ελπιζω να ανταμειφθουν οι προσδοκιες μου. εξαλλου δεν κανετε σε αλλο “αριστερο” κομμα κριτικη και λασπολογια οπως στον περισσο.

        Reply
    2. Ανώνυμα

      Αφού εκτός από εξυπνάδες επιπέδου χασομέρη μπάτσου, τίποτα άλλο δεν μπορεί να κατεβάσει η κούτρα σου, τι τα θες τα σχόλια στην Παντιέρα; Εκτός και αν είναι η δουλειά σου, οπότε ζορίζεσαι να πεις κάτι…
      Δες τι άτομα μάζεψε η “αποκατάσταση του επαναστατικού χαρακτήρα”…

      Reply
      1. ονομα

        μ αρεσει που προσβαλλεσαι και καλα οταν καποιος πεφτει επιπεδο το οποιο ειναι το μεσο των σχολιων ναριτων εδω μεσα. ετσι κι αλλιως ειστε τοσο κωλοτουμπες σαν οργανωση που και για τα σχολια χασομερη μπατσου δεν ειστε ικανοι να απαντησετε.

        Reply
        1. κάποιος

          Ονομα και πράγμα ο φίλος του ΚΚΕ. Και ακόμα ένας φίλος του ΚΚΕ που σχολιάζει έχοντας επίπεδο 5χρονου και εμμονές/φανατισμούς 80άρη θρησκόληπτου.

          Αναρτήθηκαν σύνδεσμοι με: α. Το καταστατικό λειτουργίας του ΝΑΡ, β. Την προγραμματική διακήρυξη του ΝΑΡ και γ. Με τις θέσεις της ΠΕ για το 4ο Συνέδριο του ΝΑΡ.

        2. κάποιος

          είναι είδηση: το ΝΑΡ μετά από 26 χρόνια θα αποκτήσει καταστατικό!

        3. Ανώνυμα

          Λυπάμαι ειλικρινά που άνοιξε η συζήτηση μ’ αυτό τον τρόπο.Δεν χάνουμε τίποτα αν διαβάσουμε τις θέσεις και κάνουμε κριτική και σχόλια με εποικοδομητικό τρόπο.Οι ψευτοαντιπαράθεση δε βοη- θάει σε τίποτα.

    3. Nikos

      καλό θα ήταν να διαβάσεις τις θέσεις μπας και μάθεις τι λεει το ΝΑΡ γιατί απο ότι φαίνεται δεν εχεις ιδεα. Όπως δεν εχεις ιδεα καν για την ταξικη συνθεση του ΝΑΡ. ΟΙ φοιτητες δεν ειναι καν πλειοψηφια στη νεολαια, αλλα ενα πραγμα σου εμαθαν να λες και αυτο κανεις. Όσο λοιπον καποιοι παλευουν για συγχρονη επαναστατικη αντιληψη και φυσιογνωμια, εσυ μεινε οπαδος.

      Reply
      1. ονομα

        εγινε. παω να ενημερωσω τα παιδια στα τει, την οικοδομη, στα μαγαζια οτι υπαρχει και το ναρ και μαλιστα πλειοψηφει και θα αγωνιστει για εσας. μαλλον για να μην το εχετε δει θα αποκτουσε ακομα επαναστατικη αντιληψη και φυσιογνωμια αλλα σε καμια 10αρια χρονια που θα φτιαξουμε και το κομμα και θα εχουμε τερματισει το επαναστατικομετρο θα ειμαστε ετοιμοι σε αλλα 10 χρονια να ολοκληρωσουμε τις αναλυσεις μας για το υποκειμενο με οριζοντα να αρχισουμε να μαζευουμε στοιχεια για το 4ο σταδιο του καπιταλισμου και το σοσιαλισμο του 22ου αιωνα που μπορει εντωμεταξυ να εχει ερθει με κυβερνηση πιλαφ και δραχμη.
        παντως η λογικη του που να ξερεις τι λεμε εμεις οι σοφοι που διεπει ολο το ειναι των σχολιων σασς ειναι πιο πολυ οπαδικη απο οτι κι αν γραφεται εδω.

        Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.