.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Κ. Παπαδάκης για δικαστική καταστολή & Τ. Θεοφίλου στην ERTopen (Βίντεο)


Οι εξελίξεις στο μέτωπο της δικαστικής καταστολής –Ο Κώστας Παπαδάκης μιλάει στο «Ράδιο Παντιέρα» και την ERTopen
……………..

Η ERTopen είναι εδώ και συνεχίζει!

Οι εξελίξεις στο μέτωπο της δικαστικής καταστολής ήταν το θέμα της εκπομπής «Ράδιο Παντιέρα», που μεταδόθηκε από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen το απόγευμα της Τετάρτης 14 Ιουνίου 2017.

Εξοντωτικές καταδίκες, διώξεις αγωνιστών του κινήματος, ποινές «κοινωνικής εργασίας» σε μαθητές για καταλήψεις, κοινωνικοί αγώνες στο στόχαστρο. Καλεσμένος στο στούντιο ο γνωστός δικηγόρος Κώστας Παπαδάκης, με μακρά θητεία στο χώρο της μαχόμενης αγωνιστικής δικηγορίας, έδωσε πληροφορίες και βοήθησε στην εξαγωγή συμπερασμάτων. Τον ρωτήσαμε φυσικά και για την πρωτοφανή υπόθεση του Τάσου Θεοφίλου, η δίκη του οποίου συνεχίζεται στις 27 Ιουνίου.

Στη διάρκεια της εκπομπής συνδεθήκαμε τηλεφωνικά με τη Θεσσαλονίκη και μιλήσαμε με τον δάσκαλο Ηλία Σμήλιο, έναν από τους διωκόμενους αγωνιστές του Συντονισμού Συλλογικοτήτων Θεσσαλονίκης. Μας ενημέρωσε για τις εξελίξεις στο μέτωπο των πλειστηριασμών, τις διώξεις που έχουν ασκηθεί και τις σημερινές -νικηφόρες για άλλη μια Τετάρτη!- κινητοποιήσεις στη Θεσσαλονίκη.

Στην παρουσίαση της εκπομπής ήταν ο Νίκος Ξηρουδάκης. Στην τεχνική επιμέλεια και τη ρύθμιση του ήχου, ο Μανώλης Σάλλας.

H εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» μεταδίδεται από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00 στους 106,7 στα fm στην Αττική, καθώς και μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ertopen.com.

Το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5, στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία καθώς και από διάφορους άλλους σταθμούς στην Ελλάδα.

Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή στα βίντεο που ακολουθούν (η εισαγωγή που περιλαμβάνει και σύντομο δελτίο ειδήσεων δεν έχει αναρτηθεί):

 

 

 

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 4
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.