.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Η αθώωση Ηριάννας -Περικλή νίκη της αλληλεγγύης


Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ πολιτικά υπεύθυνη για τη φυλάκισή τους

Να καταργηθεί ο τρομονόμος

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Η χθεσινή αθώωση της Ηριάννας και του Περικλή είναι μία μεγάλη νίκη του κινήματος αλληλεγγύης που πάλεψε από τη πρώτη μέρα για την αθώωσή τους ενάντια στην εκδικητική και χωρίς κανένα στοιχείο, και για πάνω από 1 χρόνο, προφυλάκισή τους.

Οι υποκριτικές δηλώσεις ικανοποίησης των στελεχών της κυβέρνησης δεν μπορούν να έχουν αντίκρισμα. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι πολιτικά υπεύθυνη για τη φυλάκιση της Ηριάννας και του Περικλή γιατί εξακολουθεί να διατηρεί σε ισχύ όλο το αντιδραστικό “αντιτρομοκρατικό” νομοθετικό πλαίσιο που δίνει τη δυνατότητα στο κράτος των δικαστών, να στέλνει αθώους στη φυλακή με αμφισβητούμενες αποδείξεις στο όνομα της “καταπολέμησης της τρομοκρατίας”, εδραιώνοντας με αυτό τον τρόπο τον αυταρχισμό και την κρατική καταστολή, την ίδια στιγμή που στέλνει στο σπίτι του τον χρυσαυγίτη Μπαρμπαρούση που καλούσε σε πραξικόπημα από το βήμα της Βουλής, το δολοφόνο χρυσαυγίτη Ρουπακιά και την ηγεσία της ναζιστικής οργάνωσης των ταγμάτων εφόδου.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στάθηκε από τη πρώτη στιγμή στο πλευρό του κινήματος αλληλεγγύης στην Ηριάννα και στον Περικλή και στέλνει το μήνυμα ότι ο αγώνας συνεχίζεται χέρι – χέρι με τους αγώνες του λαού ενάντια στα μνημόνια και στη κατάργηση των δημοκρατικών και συνδικαλιστικών ελευθεριών και δικαιωμάτων, για την κατάργηση του τρομονόμου και όλου του νομοθετικού πλαισίου που αλυσοδένει τις λαϊκές ελευθερίες και απειλεί τους κοινωνικούς αγώνες. Για να μπουν στη φυλακή για πάντα οι ναζιστές δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής, για να ανατρέψουμε όλη αυτή τη βάρβαρη πολιτική και τους υπηρέτες της με ενωτική, μαζική και νικηφόρα δράση του λαού.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 4
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.