.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Δευτέρα 8/1 σύσκεψη αγώνα για τα μέτρα της γ΄ αξιολόγησης & στον αντισυνδικαλιστικό νόμο


Σε σύσκεψη αγώνα ενάντια στα μέτρα της γ΄ αξιολόγησης και στον αντισυνδικαλιστικό νόμο καλεί η πρωτοβουλία πρωτοβάθμιων σωματείων την Δευτέρα 8 Γενάρη στις 6.00μμ στο ΕΚΑ.

Το κάλεσμα της πρωτοβουλίας αναφέρει:

Τις προσεχείς μέρες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ετοιμάζεται να καταθέσει στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα της Γ αξιολόγησης και τον αντισυνδικαλιστικό – αντιαπεργιακό νόμο, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ΣΕΒ και της ΕΕ. Η κυβέρνηση μπαίνει στην τελική ευθεία καθώς πρέπει όλα να έχουν ψηφιστεί πριν της 22/1 – στη συνεδρίαση του Eurogroup. Βασικό εργαλείο στην επιβολή της πολιτικής της αποτελεί η ένταση του αυταρχισμού και της καταστολής και η κατάργηση συνδικαλιστικών ελευθεριών και δικαιωμάτων με χαρακτηριστικότερα μέτρα τον αντιαπεργιακό νόμο, την ψήφιση του νόμου Κοντονή για το ιδιώνυμο στους αγωνιστές ενάντια στους πλειστηριασμούς και την καταστολή των ΜΑΤ απέναντι σε κάθε αντίδραση.

Απέναντι σε αυτή την επίθεση οι ηγεσίες των ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ συνεχίζουν την γραμμή υποταγής και συναίνεσης, αρνούμενες κάθε αγωνιστικό σχέδιο. Τώρα που η κυβέρνηση επιδιώκει να ολοκληρώσει τον νέο γύρο επίθεσης θεωρούμε πιο αναγκαίο από ποτέ να σημάνει συναγερμός με διαδικασίες βάσης, γύρω από ένα συνολικό απεργιακό – αγωνιστικό σχέδιο, ανεξάρτητα από τι θα πράξουν οι συμβιβασμένες ηγεσίες σε ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

Στην κατεύθυνση αυτή η Πρωτοβουλία πρωτοβάθμιων σωματείων για συντονισμό καλεί σε πλατιά σύσκεψη κάθε πρωτοβάθμιο σωματείο, κάθε αγωνιστική συλλογικότητα και αγωνιστή την Δευτέρα 8 Γενάρη στις 6μμ στο ΕΚΑ (3ης Σεπτεμβρίου 48 Β) για να διαμορφώσουμε από κοινού το αγωνιστικό σχέδιο.

Η Γραμματεία της Πρωτοβουλίας πρωτοβάθμιων σωματείων για συντονισμό

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 4
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.