.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Προαναγγελία κατασταλτικής επέμβασης κατά των μεταναστών στην Ειδομένη από τον Μουζάλα


prosf

«Η Ειδομένη θα καθαρίσει»: Με γλώσσα που θυμίζει Σαμαρά (αν όχι… Παναγιώταρο) ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, προανήγγειλε τη χρήση αστυνομικής βίας κατά των μεταναστών που έχουν καταλάβει τη σιδηροδρομική γραμμή στην Ειδομένη, διαμαρτυρόμενοι για τον εγκλωβισμό τους στην Ελλάδα μετά το κλείσιμο των συνόρων για όσους δεν θεωρούνται πρόσφυγες, από τα Σκόπια.

«Κάνουμε μια τεράστια προσπάθεια ώστε να μην πέσει ξύλο. Ωστόσο μέσα σ’ ένα κράτος μια κυβέρνηση πρέπει να εφαρμόζει τους νόμους. Πιθανώς με λεπτότητα, πιθανώς με τρυφερότητα αλλά δεν μπορεί να έχεις τη σιδηροδρομική γραμμή κατειλημμένη 10 ημέρες, οφείλεις σαν κράτος να αντιδράσεις», ανέφερε μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του MEGA.

Μαζικές απελάσεις με… πόνο καρδιάς

Παράλληλα ο αναπληρωτής υπουργός προσάρμοσε το «μότο» της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (σας σφάζουμε αλλά… πονάμε), και στο ζήτημα των απελάσεων μεταναστών.

Αναφερόμενος στους μετανάστες που θα γυρίσουν στην Αθήνα αφού εκδιωχθούν με ξύλο και χημικά από την Ειδομένη, προανήγγειλε πως «θα εφαρμοστούν οι νόμοι: Όσοι θέλουν να κάνουν αίτηση ασύλου θα τους δώσουμε τη δυνατότητα να κάνουν αίτηση ασύλου. Δεν κάνουν όμως γιατί δεν θέλουν. Πάρα πολλοί θέλουν να γυρίσουν πίσω μόνοι τους».

«Θα γίνουν και απελάσεις», ξεκαθάρισε, σημειώνοντας παράλληλα πως ο ίδιος αισθάνεται πολύ άσχημα γι’ αυτό καθώς «έχει δουλέψει χρόνια στην άλλη πλευρά».

Η ταξική αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες και ο κοινός αγώνας κόντρα στο κατασταλτικό ντελίριο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αποτελεί αδήριτη ανάγκη.

Γ.Μ.Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

2 Σχόλια στο "Προαναγγελία κατασταλτικής επέμβασης κατά των μεταναστών στην Ειδομένη από τον Μουζάλα"

……… Ωστόσο μέσα σ’ένα κράτος μια κυβέρνηση……..

Καλώς το γουρούνι τον Μουζάλα!!!!!! Βρε καλώς τον!!

wpDiscuz