.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ο ν/χ Π. Παπανικολάου στο «Ράδιο Παντιέρα» της ERTopen -27/4/2016 (Βίντεο)


papanikolaou-panos-ertopen725Η κατάσταση στο χώρο της Υγείας ήταν το θέμα της εκπομπής «Ράδιο Παντιέρα» αυτή την Τετάρτη 27 Απριλίου 2016.

Καλεσμένος στο στούντιο της ERTopen, ο νευροχειρουργός Πάνος Παπανικολάου, μέλος του Δ.Σ. της ΕΙΝΑΠ (Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας-Πειραιά)και του Γενικού Συμβουλίου της ΟΕΝΓΕ (Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας).

Συζητήσαμε μαζί του τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της περίθαλψης, μέσα στη λαίλαπα των πολλαπλών και ατελείωτων μνημονίων και την επέλαση των βαρβάρων ενάντια στα εργατικά δικαιώματα.

Ράδιο ΠαντιέραΑναφερθήκαμε στις πρόσφατες εξελίξεις στο συνδικαλιστικό κίνημα, και, όπως ήταν φυσικό, η συζήτηση επεκτάθηκε και σε σχολιασμό της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας.

Στην παρουσίαση της εκπομπής, σήμερα ήταν ο Νίκος Ξηρουδάκης ενώ τον ήχο ρύθμισε ο Νίκος Παναγόπουλος.

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την εκπομπή στα τέσσερα βίντεο που ακολουθούν.

H εκπομπή «Ράδιο Παντιέρα» μεταδίδεται από το ελεύθερο ραδιόφωνο της ERTopen κάθε Τετάρτη απόγευμα, από τις 18.00 μέχρι τις 19.00, στους 106,7 στα fm στην Αττική, καθώς και μέσω του διαδικτυακού ραδιοφώνου της ertopen.com.

Το πρόγραμμα αναμεταδίδεται από τον ραδιοφωνικό σταθμό του σωματείου Εργαζομένων Αλουμινίου στους 97,3, στη Βοιωτία, τη Φωκίδα, και την Βόρεια Πελοπόννησο. Από τον ραδιοφωνικό σταθμό του Εργατικού Κέντρου της Εύβοιας στους 96,5 και στα Χανιά στους 1134 χιλιόκυκλους στα μεσαία.

 

 

 Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz