.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ο Γ. Φελέκης μιλάει στην Παντιέρα (Βίντεο)


G. Felekisvathos-ouranouΟ Γιάννης Φελέκης, εμβληματική μορφή της επαναστατικής αριστεράς, του κομμουνιστικού κινήματος και ειδικότερα του τροτσκιστικού ρεύματος στην Ελλάδα, μιλάει στην Παντιέρα την Πέμπτη 18 Δεκέμβρη 2014 στη σειρά των εκπομπών «Το βάθος του ουρανού είναι κόκκινο».

Το πρώτο μέρος της σειράς αυτών των εκπομπών, είχε φιλοξενηθεί στον διαδικτυακό ραδιοσταθμό «Βαθύ Κόκκινο». Είχαμε και εκεί ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τον σύντροφο Γιάννη.

Η συζήτηση που εγκαινιάζει τη δεύτερη σειρά των εκπομπών, περιλαμβάνει σε μεγάλο μέρος της τις απόψεις του τροτσκιστικού ρεύματος γύρω από την έννοια του ενιαίου μετώπου. Εκτείνεται όμως και σε μεγάλου εύρους αποτίμηση των εργατικών κινητοποιήσεων, παλαιότερων και πιο πρόσφατων.

Το ερώτημα που υποβόσκει σε όλη την συζήτηση: Πώς οι αγώνες του εργατικού κινήματος θα γίνουν νικηφόροι.

Με πολλές δεκαετίες αγώνων στην πλάτη, πάντα στην πρώτη γραμμή, πάντα στις προφυλακές της αντίστασης και της αναζήτησης του δρόμου για μια κοινωνία ελεύθερη από τα καπιταλιστικά δεσμά, ο σύντροφος Γιάννης ξεδιπλώνει τη σκέψη του με απλό και κατανοητό λόγο. Αξίζει να την παρακολουθήσετε.

 Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz