.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Εργαζόμενη ξυλοκοπήθηκε από εργοδότη


Τον ξυλοδαρμό από τον εργοδότη της, καταγγέλλει εργαζόμενη σε χρηματιστηριακή εταιρεία, στο Ηράκλειο. Σύμφωνα με την καταγγελία, που έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης, η γυναίκα χτυπήθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας στην οποία εργάζεται, μετά από ένα φραστικό επεισόδιο.

Στο βίντεο ο Γεν. Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου καταγγέλλει το περιστατικό

 

Η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου αναφέρει:

Άλλο ένα δυσάρεστο περιστατικό εις βάρος εργαζόμενης στην πόλη μας φαίνεται να διαδραματίζεται, με βάση όχι μόνο τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες της ίδιας αλλά και στελεχών της επιχείρησης!

Η εργαζόμενη εργάζεται σε ανώνυμη εταιρία που εδρεύει στο κέντρο του Ηρακλείου και τον τελευταίο καιρό δεχόταν φραστικές επιθέσεις από το Διευθύνοντα Σύμβουλο της επιχείρησης, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελίες της, την περασμένη εβδομάδα προχώρησε και σε βιαιοπραγίες.

Να σημειωθεί ότι τις παραπάνω καταγγελίες οι οποίες έγιναν στον Γεν. Γραμματέα του ΕΚΗ συνάδελφο Στέλιο Βοργιά τις επιβεβαίωσε και ο Πρόεδρος της Α.Ε. ο οποίος μάλιστα στηρίζει την εργαζόμενη, καταδικάζει το περιστατικό και το αποδίδει σε «ξέσπασμα» του συνεταίρου του λόγω των δικών τους διαφορών.

Παρόντες στο περιστατικό ήταν οι συνάδελφοι της παθούσας που χάρη στην παρέμβαση τους γλίτωσε από τα χειρότερα. Η εργαζόμενη ήδη έχει προχωρήσει σε μήνυση ενώ αναμένεται και το πόρισμα του ιατροδικαστή για τις σωματικές βλάβες που υπέστη.

Παρά το γεγονός ότι είναι τρομοκρατημένη από το παραπάνω περιστατικό ανησυχεί να μη χάσει τη δουλειά της, αφού είναι η μοναδική εργαζόμενη στην οικογένεια της.

 Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz