.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Αυτόνομα στις εκλογές η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το «όχι μέχρι τέλους»


antarsya-oxi-5-7-15-725ενάντια σε χρέος και μνημόνια, κεφάλαιο – ΕΕ – ΔΝΤ

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ μετά τη συνεδρίαση του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου στις 30/8, με την παράλληλη διεξαγωγή δεκάδων τοπικών και κλαδικών συνελεύσεων των επιτροπών σε όλη την Ελλάδα, αποφάσισε να δώσει αυτόνομα τη μάχη των εκλογών της 20η Σεπτέβρη.

Σε αυτή την περίοδο η ελληνική κοινωνία βρίσκεται μπροστά σε ένα σταυροδρόμι: από τη μια ο δρόμος των φρικτών μνημονίων, της ανεργίας, της διαρκούς επιτροπείας και από την άλλη ο δρόμος της ρήξης με τις δυνάμεις του κεφαλαίου, την ΕΕ και το ΔΝΤ. Ένας δρόμος έξω από ευρώ – ΕΕ, χωρίς χρέος και μνημόνια, με την πεποίθηση ότι δεν μπορεί να υπάρξει «ενδιάμεση» πρόταση, πρόταση «φιλολαϊκής διαχείρισης» μέσα στα πλαίσια της ευρωζώνης, της ΕΕ και του καπιταλιστικού μονόδρομου. Αυτός είναι ο πραγματικός δρόμος του «όχι μέχρι τέλους».

Με το πρόγραμμα, το ψηφοδέλτιο, την προεκλογική της εξόρμηση, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα παλέψει για να ανοίξει αυτός ο άλλος δρόμος από ένα μαχητικό, μαζικό και οργανωμένο λαϊκό κίνημα, με καρδιά και πυρήνα το μαχόμενο κόσμο της δουλειάς.

· Ψήφο στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ

· ΟΧΙ υποταγή σε μνημόνιο, χρέος, ευρώ και ΕΕ

· Σύγκρουση και ανατροπή κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Η απόφαση του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ εδώΚριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 88.75% ( 8
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

7 Σχόλια στο "Αυτόνομα στις εκλογές η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το «όχι μέχρι τέλους»"

GK

Οταν λετε αυτονομα τι εννοειτε? Εντελως αυτονομα οπως το 2012? Η ΜΑΡΣ,το ΕΕΚ,ο Εργ.Αγωνας τι απεγιναν?

nikos

Άρα δεν δέχεστε την πολιτική πρόταση συμπόρευσης του ΕΕΚ..Κρίμα και ήταν μια ευκαιρία δημιουργίας ενός επαναστατικού κομμουνιστικού μετώπου…

Βαγγέλης

Λυπάμαι που το βλέπεις έτσι. Το επαναστατικό μέτωπο υπάρχει και λέγεται ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο να κάνεις πρόταση συμπόρευσης αντί να διερευνήσεις τις προϋποθέσεις οργανωτικής ένταξης στο ήδη υπάρχον μέτωπο… Σε κάθε περίπτωση, πάντως, κακώς η ηγεσία της ΑΝΤΑΡΣΥΑ επικεντρώθηκε σε πιθανή εκλογική συμπόρευση με την ΛΑΕ και όχι με τις δυνάμεις που έδωσαν τις μάχες του προηγούμενου διαστήματος.

αλήθειας

υπάρχουν συζητήσεις με το ΕΕΚ, τον εργατικό αγώνα και τον κορδάτο

Α.Σ

Θεωρώ πως θα υπάρξει κοινή συμπόρευση με το ΕΕΚ και άλλες δυνάμεις. Η αυτόνομη κάθοδος σημαίνει πολιτική αυτοτέλεια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Δηλαδή δεν μπαίνει στην ΛΑΕ και σε ενδεχόμενη συνεργασία έχει την πολιτική της αυτοτέλεια, κρατάει στον τίτλο του ψηφοδελτίου το όνομά της, υπάρχει σειρά ονομάτων στα ψηφοδέλτια κ.α. Η απόφαση της ΠΣΟ το λέει ξεκάθαρα. Το κοινό κάλεσμα συμπόρευση ισχύει.

Ανώνυμα

Καλούσατε το Λαφαζάνη να φύγει απ’ το Συριζα. Τώρα που έφυγε αυτό δε σας φτάνει. Θέλετε να δηλώσει υποταγή στον άκρατο σεχταρισμό ορισμένων μικροπαραγόντων, που εμμένουν σε ταχτικές που δεν ανοίγουν κανένα δρόμο.

wpDiscuz