.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Αποκλεισμός του Υπουργείου Παιδείας για το μπλοκάρισμα των σεμιναρίων στελεχών για την αξιολόγηση


Με τη συμμετοχή δεκάδων Συλλόγων και ΕΛΜΕ και με την μαχητική παρουσία δεκάδων εκατοντάδων εκπαιδευτικών πραγματοποιήθηκε ο αποκλεισμός του Υπουργείου Παιδείας. Κυβέρνηση ΕΕ και ΔΝΤ υιοθέτησαν για μια ακόμη φορά την βία και την καταστολή απέναντι στο εκπαιδευτικό κίνημα που υπερασπίστηκε τη δημόσια δωρεάν εκπαίδευση. Οι εκπαιδευτικοί ψεκάστηκαν απωθήθηκαν και ξυλοκοπήθηκαν για να επιμορφωθούν τα «στελέχη» της «εκπαίδευσης», πιστοί υπηρέτες του μνημονίου της τρόικα των απολύσεων και της διάλυσης του δημόσιου σχολείου.

Τα «στελέχη- αξιολογητές της τρόικα» μεταφέρθηκαν τελικά κάτω από την προστασία των ΜΑΤ με ταξί μέσα στο υπουργείο δίνοντας με αυτή τους την επιλογή το περιεχόμενο της αξιολόγησης και της κυβερνητικής πολιτικής που δεν είναι άλλο από τη βία του κεφαλαίου και των κυβερνήσεων που το υπηρετούν. Αποδοκιμάστηκαν έντονα και όσα από τα «στελέχη» επέλεξαν να περάσουν μέσα από τα μπλοκ των διαδηλωτών.

Μεταξύ άλλων ακούστηκαν και τα συνθήματα: « Η ταξιολόγηση θα μείνει στα χαρτιά ακόμη και αν φέρετε όλα τα ταξιά», «Τα τρίκυκλα του 60 γίνανε ταξί, ήρθε η ώρα για την ανατροπή». Συνεχίζουμε!!!! Η Αξιολόγηση δε θα περάσει!!!! Κανείς απολυμένος εκπαιδευτικός στις 22 Μάρτη!!!!!!

Φωτορεπορτάζ από www.paremvasis.grΚριτικές - Συζήτηση

Αποκλεισμός του Υπουργείου Παιδείας για το μπλοκάρισμα των σεμιναρίων στελεχών για την αξιολόγηση

Με τη συμμετοχή δεκάδων Συλλόγων και ΕΛΜΕ και με την μαχητική παρουσία εκατοντάδων εκπαιδευτικών πραγματοποιήθηκε ο αποκλεισμός του Υπουργείου Παιδείας

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz