.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ά. Χατζηστεφάνου – Π. Παπακωνσταντίνου στις Αναιρέσεις για Ουκρανία


Εκδήλωση στις Αναιρέσεις για Ουκρανία Βίντεο από την εκδήλωση για τις εξελίξεις στην Ουκρανία

Πολύ μαζική ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε την Παρασκευή 7/3 η Λέσχη «Αναιρέσεις» για τις εξελίξεις στην Ουκρανία. Ο χώρος της λέσχης γέμισε ασφυκτικά σε όλο τον όροφο και ο κόσμος έφτασε μέχρι την κάτω είσοδο και το πεζοδρόμιο, γεγονός που αναδεικνύει την αγωνία των εργαζόμενων και της νεολαίας για τις εξελίξεις και τις συγκρούσεις και τι σηματοδοτούν για την περιοχή και την Ευρώπη.

Οι δύο ομιλητές στην εκδήλωση, ο Πέτρος Παπακωνσταντίνου, δημοσιογράφος και συγγραφέας και ο Άρης Χατζηστεφάνου, επίσης δημοσιογράφος και συγγραφέας, έφεραν στο φως σημαντικά στοιχεία για τις διεθνείς εξελίξεις και την κρίση στην Ουκρανία και ανέδειξαν το ρόλο των ιμπεριαλιστών της Ε.Ε. και του Αμερικανο-ΝΑΤΟικού παράγοντα στα γεγονότα, οι οποίοι προωθούν ανοιχτά αντιδραστικές κυβερνήσεις με συμμετοχή φασιστικών κομμάτων και οργανώσεων νεοναζί.

Στις εισηγήσεις αναλύθηκε και η πολιτική της Ρωσίας και η άμεση εμπλοκή της, καταγράφηκαν οι πολιτικοί και ταξικοί συσχετισμοί στην ίδια την Ουκρανία και την περιοχή.

Μετά τις δύο ομιλίες ακολούθησαν αρκετές ερωτήσεις ενώ έγιναν και παρεμβάσεις και τοποθετήσεις εκ μέρους της Αντιπολεμικής Διεθνιστικής Κίνησης και από άλλους συναγωνιστές και παρευρισκόμενους στην εκδήλωση.

Δείτε τα video με αποσπάσματα από τις δυο εισηγήσεις:

Video με την ομιλία του Άρη Χατζηστεφάνου:

 

 

Video με την ομιλία του Πέτρου Παπακωνσταντίνου, 1ο μέρος:

 


Video με την ομιλία του Πέτρου Παπακωνσταντίνου, 2ο μέρος:

 

Πηγή: narnet.grΚριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )

Αφήστε μια απάντηση

Γίνε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

wpDiscuz