.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Γιάννης Χαλκιαδάκης – Θέλμα Καραγιάννη στο ΙΛΙΟΝ PLUS: “Άνοιξης Συμπόσιο”!

30 Μαΐου | 21:00

Ο τραγουδοποιός Γιάννης Χαλκιαδάκης στις 30 του Μάη, ημέρα Πέμπτη και ώρα 9:00 το βράδυ, μας περιμένει σε «άνοιξης συμπόσιο» στην αγαπημένη μουσική σκηνή της πόλης, στο ΙΛΙΟΝ PLUS (Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17), παρέα με την εξαιρετική ερμηνεύτρια Θέλμα Καραγιάννη!

Θα μας παρουσιάσουν επιλογές από τραγούδια της δισκογραφίας του, αλλά και πολλές αγαπημένες τους διασκευές, σε μια όμορφη, συντροφική βραδιά. Σε έναν μελωδικό αποχαιρετισμό της άνοιξης!

Με την ευχή το καλοκαίρι που κοντοφτάνει, να μην είναι σαν το καταστροφικό περσινό, αλλά ούτε σαν την άνοιξη που φεύγει. Εύθραυστη και ματωμένη από τις βόμβες του Ισραήλ στον λαό της Παλαιστίνης με τις εκατόμβες νεκρών παιδιών και αμάχων.

Μαζεύοντας λοιπόν τα σπασμένα κομμάτια της άνοιξης, στο τελευταίο συμπόσιο της …θα επιχειρήσουν να στεριώσουν την γέφυρα για το πέρασμα σε ένα ελπιδοφόρο καλοκαίρι!

Εξαιρετικοί μουσικοί θα πλαισιώνουν την βραδιά:

Αρετή Κοκκίνου στην ενορχήστρωση και στην κιθάρα, Θανάσης Σοφράς στο μπάσο, Μαρία Νίττη στο ακορντεόν, Σωκράτης Γανιάρης στα κρουστά, και Ilirjan Mehilli στο βιολί.

ΙΛΙΟΝ plus, Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17

Πέμπτη 30 Μάη

Οι πόρτες ανοίγουν 8:30 μ.μ. Έναρξη 9:00
κρατήσεις : 210 8824383- 6983600510

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
30 Μαΐου
Ώρα:
21:00
Κατηγορία Εκδήλωση: