.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Καλλιθέα: Αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία Κύπρου

31/03/2018 | 11:00 - 17:00

Σάββατο 31 Μαρτίου, 11 πμ στηρίζουμε την αντιφασιστική συγκέντρωση της ΚΕΕΡΦΑ στην πλατεία Κύπρου

Αντιφασιστικός Συντονισμός Καλλιθέας Μοσχάτου Ταύρου

Την Κυριακή 25 Μάρτη και μετά το πέρας των εορταστικών εκδηλώσεων, θρασύδειλοι φασίστες -προφανώς οργισμένοι από το γεγονός της απαγόρευσης συμμετοχής στις εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου Καλλιθέας στους δολοφόνους της Χρυσής Αυγής- και αφού διαπίστωσαν ότι μεγάλο μπλοκ αντιφασιστών τους εμπόδιζε να εμφανιστούν στην πλατεία που πραγματοποιούνταν οι εκδηλώσεις, κατά την πάγια τακτική τους, χτύπησαν συναγωνιστές της ΚΕΕΡΦΑ που μοίραζαν το υλικό τους στην μικρή πλατεία στην γωνία Θησέως και Σιβιτανίδου.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που ήταν μπροστά στο συμβάν όχι μόνο δεν εμπόδισαν, αλλά και φυγάδευσαν τα θρασύδειλα φασιστοειδή. Ακολούθησε κινητοποίηση των αντιφασιστών από την πλατεία Κύπρου και πορεία προς το Α.Τ. Καλλιθέας όπου και υποβλήθηκαν μηνύσεις από τα μέλη της ΚΕΕΡΦΑ που δέχθηκαν την επίθεση.

Η επίθεση αυτή δε μας τρομοκρατεί, αντίθετα μας πεισμώνει. Να είναι σίγουροι οι θρασύδειλοι φασίστες ότι θα λάβουν την απάντηση που τους χρειάζεται από το αντιφασιστικό κίνημα.

Ο Αντιφασιστικός Συντονισμός Καλλιθέας Μοσχάτου Ταύρου στηρίζει την αντιφασιστική συγκέντρωση που καλεί η ΚΕΕΡΦΑ και καλεί τους αγωνιστές και τον λαό της Καλλιθέας, του Μοσχάτου και του Ταύρου το Σάββατο 31 Μάρτη, 11πμ στην πλατεία Κύπρου.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
31/03/2018
Ώρα:
11:00 - 17:00
Κατηγορία Εκδήλωση: