.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ηράκλειο, εκδήλωση ΝΑΡ: “Η σύγχρονη κομμουνιστική Αριστερά στη νέα φάση”

14/04/2019 | 19:00

Για να είσαι Αριστερά, δεν αρκεί να το λες. Για μας, μόνη Αριστερά είναι αυτή που δε συμβιβάζεται, δεν υποτάσσεται στη λογική του λιγότερου κακού που ποτέ δε καταφέρνει ούτε το λιγότερο καλό, και σχεδόν πάντα ανοίγει τη πόρτα στην αντίδραση. Η δική μας Αριστερά, παλεύει να είναι ανατρεπτικήεπικίνδυνη για το σύστημα, και μέσα από τον διαρκή αγώνα για τη δουλειά, την ειρήνη, τη παιδεία και τις ελευθερίες του λαού να ανοίγει διαρκώς το δρόμο για τη συνολική απελευθέρωση του κόσμου της δουλειάς και της νεολαίας, για την αντικαπιταλιστική επανάσταση και τη μετάβαση σε μια άλλη κοινωνία, κομμουνιστική. Μιλάμε για κομμουνιστική επαναθεμελίωση γιατί εκτιμάμε πως αυτή είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να ξαναγίνει ο κομμουνισμός αίτημα και κίνημα εκατομμυρίων. Ώστε η κομμουνιστική προοπτική να μπορέσει στο σήμερα, να εκφράσει τις αναγκαιότητες, τις δυνατότητες και τις τάσεις της εποχής μας, να συνεγείρει τους εργαζομένους και τη νεολαία στον σύγχρονο επαναστατικό αγώνα.

Οι πολιτικές εξελίξεις συμπυκνώνονται ιδιαίτερα το επόμενο διάστημα και περνάνε και μέσα από τις εκλογικές μάχες. Ο κίνδυνος του πολέμου είναι παρόν ενώ η φασιστική απειλή μάς θέλει σε διαρκή εγρήγορση. Καλούμε κάθε εργαζόμενο και νεολαίο σε συστράτευση κι αγώνα. Θέλουμε να συμβάλουμε στην οργάνωση του στρατοπέδου των “από κάτω”, να ενώσουμε τους επιμέρους αγώνες που ξεσπούν, να σκιαγραφήσουμε τη δυνατότητα του να κερδίζουν οι αγώνες του σήμερα!

Το  ΝΑΡ και η  νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση, εκτιμούν  πως μπροστά μας ανοίγεται μια συναρπαστική εποχή κινδύνων αλλά και μεγάλων δυνατοτήτων. Μια εποχή στην οποία η εργατική πολιτική, η επανάσταση και η κομμουνιστική απελευθέρωση αποκτούν επικαιρότητα, επανεμφανίζονται ως αναγκαιότητα, δυνατότητα αλλά και τάση της ταξικής πάλης.

Με αυτά για φόντο στη σκέψη μας, σας καλούμε στην εκδήλωση που διοργανώνουν οι οργανώσεις του ΝΑΡ και της νΚΑ σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο και Χανιά, γιατί μπορούμε και θα παλέψουμε να ζήσουμε αλλιώς!

Χανιά | 6 Απρίλη, 19.00, Δημαρχείο Χανίων

Ομιλητές:

  1. Παναγιώτης Μαυροειδής – Π.Ε. του ΝΑΡ για τη Κομμουνιστική Απελευθέρωση
  2. Γιώργος Τζίμας- ΚΣ νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση

Ρέθυμνο | 7 Απρίλη, 18.00, Κέντρο Νέων Ρεθύμνου, πάροδος Γερακάρι 24

Ομιλητής:

Παναγιώτης Μαυροειδής – Π.Ε. Του ΝΑΡ για τη Κομμουνιστική Απελευθέρωση

Ηράκλειο | 14 Απρίλη, 18.30,  Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου

Ομιλητές:

  1. Γ.Μιχαηλίδης – Π.Ε. του ΝΑΡ για τη Κομμουνιστική Απελευθέρωση
  2. Χ.Ζαφειρόπουλος – Κ.Σ.  νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
14/04/2019
Ώρα:
19:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Χώρος Διεξαγωγής

Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου
Ηράκλειο, + Χάρτης Google