.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Άρτα: Εκδήλωση της ΑΡ.Π.Η. για εξορύξεις, αγωγούς φυσικού αερίου και ΑΟΖ

09/02/2020 | 11:30

Πρόσκληση σε Εκδήλωση – Συζήτηση

Η Αριστερή Παρέμβαση στην Ήπειρο ( ΑΡ.Π.Η ) σας προσκαλεί την Κυριακή 9 Φλεβάρη και ώρα 11:30 π.μ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του εμπορικού επιμελητηρίου Άρτας όπου θα συζητηθεί το θέμα των εξορύξεων, των αγωγών φυσικού αερίου και της ΑΟΖ.

Θεωρούμε το ζήτημα της ενέργειας άκρως σημαντικό. Οι πολιτικές που ακολουθούνται τα τελευταία χρόνια μας βάζουν σε ‘’επικίνδυνα χωράφια‘’ καθώς μια επικείμενη πολεμική σύρραξη στη περιοχή της Μεσογείου βρίσκεται προ των πυλών με τη χώρα μας να πρωταγωνιστεί.

Ο Παναγιώτης Μαυροειδής, μεταλλειολόγος μέλος Τ.Ε.Ε, ως κεντρικός ομιλητής, θα ενημερώσει για επιμέρους ζητήματα που αφορούν το ενεργειακό και θα αναλύσει τον ρόλο που πρέπει να παίξει το κίνημα στον αγώνα για ειρήνη, ελευθερία και προστασία της φύσης.

Για να πετύχουμε ουσιαστικές νίκες θα χρειαστούμε μια ευρεία συμμαχία. Για αυτό το λόγο καλούμε στην εκδήλωσή μας όλους τους πολίτες της Άρτας, οργανώσεις, πολιτιστικούς, αθλητικούς και φυσιολατρικούς συλλόγους, εργατικά σωματεία, όσους και όσες εργάζονται στον πρωτογενή τομέα αλλά και εκείνους που εργάζονται στον κλάδο του τουρισμού.

Να ενισχύσουμε τη φωνή που αντιστέκεται στην λεηλασία της γης. Να ενισχύσουμε τη φωνή που λέει ΟΧΙ στο ξεπούλημα του τόπου μας για χάρη των ενεργειακών συμφερόντων.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
09/02/2020
Ώρα:
11:30
Κατηγορία Εκδήλωση: