.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Αντίο σύντροφε Στάθη…


Την Τρίτη 15/10/2024 στις 13:00 στο Νεκροταφείο Ζωγράφου η πολιτική κηδεία

Με οδύνη και συντριβή η Παντιέρα ανακοινώνει την απώλεια του συντρόφου Στάθη Παπαστεφανάτου, μέλους του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση.

Έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 12 Οκτώβρη 2024 σε ηλικία 79 ετών.

Μέλημά του μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του, ήταν η προώθηση των διαδικασιών για την ίδρυση της νέας οργάνωσης, για τη συγκρότηση νέου κομμουνιστικού προγράμματος και κόμματος.

Στρατευμένος στην υπόθεση της απελευθέρωσης της εργατικής τάξης, ο Στάθης αγωνίστηκε μέσα από τις γραμμές του ΚΚΕ, στις οργανώσεις επιστημόνων και καλλιτεχνών από τη μεταπολίτευση μέχρι το 1989. Συμμετέχοντας περήφανα στην ανταρσία και τη ρήξη του ’89, συναντήθηκε πολιτικά και με νέους συντρόφους. Συμμετείχε στην “Συσπείρωση στους δρόμους της πόλης” και σε όλους τους πολιτικούς και ταξικούς αγώνες της αριστεράς των αγώνων έκτοτε. Ιδρυτικό μέλος του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, συμμετείχε ως μάχιμο μέλος και με πρωτοπόρο ρόλο στη συγκρότηση της Πρωτοβουλίας για σύγχρονο κομμουνιστικό πρόγραμμα και κόμμα. Βιαζόταν…

Σύντροφε Στάθη, η Παντιέρα σε αποχαιρετά με σεβασμό στο ίχνος που αφήνει η διαδρομή σου στη ζωή. Με αγάπη και εκτίμηση. Θα μας λείψει σίγουρα το ιδιαίτερο χιούμορ σου, το κεφαλλονίτικο χιούμορ σου…

Να ξέρεις όμως, πως θα σε νιώθουμε πάντα δίπλα μας, κοντά μας, στους αυριανούς αγώνες και στα βήματα για την νέα κομμουνιστική οργάνωση. Για τις νέες εφόδους στον ουρανό. Για την νέα κομμουνιστική ελπίδα!

Τα θερμότερα συλλυπητήριά μας στην Λένα και τα παιδιά του, σ’ όλες και όλους όσοι τον γνώρισαν και τον αγάπησαν, φίλους και σύντροφους, συντρόφισσες και φίλες.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 80.00% ( 4
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.