.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Έξω οι βουλευτές του ΝΑΤΟ από την Ελλάδα – Έξω η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ


Ανακοίνωση του ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση

Συμμετέχουμε στην Αντι-ΝΑΤΟϊκή, Αντιιμπεριαλιστική διαδήλωση τη Δευτέρα 14/10, 7 μ.μ., Προπύλαια, πορεία στη Βουλή

🔻Στις 14 Οκτώβρη θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα εργασίες της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ με τη συμμετοχή 80 βουλευτών από διάφορες χώρες της ατλαντικής συμμαχίας. Την ώρα που το ΝΑΤΟ στηρίζει τη γενοκτονία των Παλαιστινίων και τις καταστροφικές πολεμικές επιχειρήσεις του Ισραήλ, κλιμακώνει τον πόλεμο στην Ουκρανία, μετατρέπει όλον τον πλανήτη σε πεδίο ενός επιθετικού από την πλευρά του πολιτικο-στρατιωτικού ανταγωνισμού με τα αντίπαλα καπιταλιστικά μπλοκ, αυξάνει σε τρομερά επίπεδα τους εξοπλισμούς και προωθεί τον μιλιταρισμό, τον εθνικισμό και τον ρατσισμό, η παρουσία στην Ελλάδα των βουλευτών του ΝΑΤΟ αποτελεί τεράστια πρόκληση!

🔻Αποκαλυπτικό του χαρακτήρα της επίσκεψής τους είναι πως οι 80 θα μεταβούν στις 15/10 στα Χανιά για να δουν από κοντά τα επιτεύγματα της βάσης της Σούδας και να κατανοήσουν τη συμβολή της Ελλάδας στην υλοποίηση των πολεμικών σχεδίων της μεγαλύτερης «εταιρείας δολοφόνων» του πλανήτη, του ΝΑΤΟ.

🔻ΝΑΤΟ για τον ελληνικό λαό σημαίνει αφόρητες στρατιωτικές κι εξοπλιστικές δαπάνες την ώρα που δημόσια παιδεία και υγεία διαλύονται, συνενοχή κι επικίνδυνη εμπλοκή σε πολέμους (όπως στην Ουκρανία) και σφαγές (όπως στην Παλαιστίνη), ενώ μαζί με την ΕΕ οδηγούν σε μια αντιλαϊκή «πολεμική οικονομία», ωθώντας την περιοχή και όλο τον κόσμο στα πρόθυρα γενικευμένου καταστροφικού πολέμου για τα καπιταλιστικά συμφέροντα που εκπροσωπούν.

🔻Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει αναδειχθεί σε «καλό στρατιώτη» του ΝΑΤΟ πρωτοστατώντας στην υλοποίηση όλων των σχεδίων της επιθετικής συμμαχίας, έχοντας τη συναίνεση του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και των ακροδεξιών/εθνικιστών.

🔻Για όλους αυτούς τους λόγους τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ είναι ανεπιθύμητα στην Ελλάδα. Η παρουσία τους αποτελεί πρόκληση και δίνει την ευκαιρία για να εκφραστούν αντιπολεμικά, αντιΝΑΤΟϊκά λαός και νεολαία.

Καλούμε μαζικά στη διαδήλωση που καλείται από μαζικούς φορείς, αριστερές οργανώσεις και συλλογικότητες την Δευτέρα 14/10, στις 7 μ.μ. στα Προπύλαια, από όπου θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή.

🔻Να κλείσουν οι αμερικανικές βάσεις.

🔻Κατάργηση των εξοπλιστικών προγραμμάτων.

🔻Καμία εμπλοκή στα επιθετικά σχέδια ΝΑΤΟ και ΕΕ.

🔻Καμιά συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ.

🔻Έξω η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ, να διαλυθεί η λυκοσυμμαχία.

🔻Ειρήνη και φιλία των λαών – όχι στους πολέμους του κεφαλαίου.

ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.