.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


7/10/24: Όλες και όλοι στις αντιπολεμικές αντιΝΑΤΟϊκές διαδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα!


Νίκη στην Παλαιστινιακή αντίσταση!

Πλήθος αντιπολεμικών αντιΝΑΤΟϊκών διαδηλώσεων διοργανώνονται αύριο Δευτέρα 7 Οκτώβρη 2024 σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.

Το κράτος – τρομοκράτης του Ισραήλ, με την κάλυψη ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ μετά την ισοπέδωση της μαρτυρικής Γάζας και με την παλαιστινιακή αντίσταση να συνεχίζεται, επιτίθεται κατά του Λιβάνου, της Συρίας, του Ιράν και της Υεμένης κλιμακώνοντας όλο και περισσότερο τις επιθέσεις του, βάζοντας έτσι φωτιά σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της μέσης Ανατολής.

Στην Αθήνα προγραμματίζεται συγκέντρωση τη Δευτέρα 7 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας (Μέγαρο Μουσικής). Θα ακολουθήσει πορεία προς τις πρεσβείες των ΗΠΑ και του Ισραήλ. Στην κινητοποίηση καλούν η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό Λαό Σωματείων και Συλλογικοτήτων, η Ένωση Παλαιστινίων Εργαζομένων στην Ελλάδα, σωματεία και σύλλογοι, αριστερές πολιτικές οργανώσεις. Κινητοποίηση διοργανώθηκε από την Παλαιστινιακή Παροικία και άλλες οργανώσεις και το Σάββατο 5/10, στις 2 μ.μ. στην πλατεία Ελευθερίας.

Στη Θεσσαλονίκη η διαδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα 7/10 στις 7 μ.μ., από το Άγαλμα Βενιζέλου, μετά από κάλεσμα αριστερών οργανώσεων και μελών της παλαιστινιακής παροικίας. Η κινητοποίηση είχε προγραμματιστεί αρχικά για το Σάββατο 5/10 το μεσημέρι, αλλά μετατέθηκε λόγω καιρού.

Στη Λάρισα και την Καρδίτσα η συγκέντρωση θα γίνει την Δευτέρα 7/10 στις 7.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Στα Γιάννενα η διαδήλωση θα γίνει την Τρίτη 8/10, στις 6 μ.μ., στην Περιφέρεια Ηπείρου. Το Σάββατο 5/10 στις 12 μ. θα υπάρχει ημέρα δράσης επίσης στην Περιφέρεια Ηπείρου.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.