.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Έξω τα δεξαμενόπλοια που στηρίζουν τη γενοκτονία στη Γάζα


Να φύγουν από το Λιμάνι του Πειραιά τα δεξαμενόπλοια που στηρίζουν τη γενοκτονία του Ισραήλ

ΑΝΤΑΡΣΥΑ

12.8.2024

Συγκέντρωση Τρίτη 13/8 11 π.μ. στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας

Στον Πειραιά βρίσκονται τα δεξαμενόπλοια Overseas Santorini και Overseas Suncoast που μεταφέρουν καύσιμα για τα πολεμικά αεροπλάνα του Ισραήλ από τις ΗΠΑ. Ο Έλληνας πλοιοκτήτης τα έφερε στον Πειραιά, αφού δεν μπόρεσαν να ανεφοδιαστούν σε Ισπανία, Γιβραλτάρ και Μάλτα λόγω του αντιπολεμικού κινήματος και πολιτικών αντιδράσεων. Να πάρουμε θέση στη διεθνή εκστρατεία ενάντια στην υποστήριξη σε πλοία που στηρίζουν την πολεμική μηχανή του Ισραήλ.

Το κράτος-τρομοκράτης του Ισραήλ προχωράει σε ένα έγκλημα σε βάρος του παλαιστινιακού λαού στη Γάζα και παίζει με τη φωτιά του γενικευμένου πολέμου στη Μ. Ανατολή με τις πλάτες των ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ. Η ελληνική κυβέρνηση και το εφοπλιστικό κεφάλαιο -με το αζημίωτο- συμμετέχουν στον ιμπεριαλιστικό σχεδιασμό ενάντια στην Παλαιστίνη και την ειρήνη.

Να σταματήσει η ελληνική εμπλοκή στον βρόμικο πόλεμο του Ισραήλ ενάντια στον λαό της Παλαιστίνης. Να σταματήσει κάθε στρατιωτική, πολιτική και οικονομική συνεργασίας με το Ισραήλ που κοστίζει τόσο στον λαό και μας φέρνει κοντά στην απειλή του πολέμου.

Να φύγουν τώρα τα πλοία του θανάτου από τον Πειραιά.

Μαζί με το τις ναυτεργατικές οργανώσεις, τα σωματεία και το κίνημα ενάντια στον πόλεμο και υπέρ της αλληλεγγύης στην Παλαιστίνη, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί στη συγκέντρωση στο υπουργείο Εμπορικού Ναυτικού την Τρίτη 13/8 στις 11 π.μ. με πρωτοβουλία του ΕΚ Πειραιά.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.