.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Κόκκινο Νήμα -Θ. Κούρκουλας: Κριτική Ψήφος στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ -Ανατρεπτική Συνεργασία (Βίντεο)


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, πολιτική δήλωση του συντρόφου Θανάση Κούρκουλα εκ μέρους της Πολιτικής οργάνωσης “Κόκκινο Νήμα”, τοποθέτηση για τις Ευρωεκλογές της Κυριακής 9 Ιούνη 2024.

Μετά από την ανάλυση του πολιτικού πλαισίου στο οποίο διεξάγονται οι επικείμενες εκλογές, με το βλέμμα στην επόμενη μέρα και τις απαιτούμενες ενωτικές διεργασίες, ο Θανάσης Κούρκουλας καταλήγει στην εκτίμηση ότι πρέπει να ενισχυθεί η αντικαπιταλιστική αριστερά και καλεί σε κριτική ψήφο στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ -Αντικαπιταλιστική Συνεργασία.

“Ρίχνουμε κριτικά το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην κάλπη. Γιατί τις πολιτικές απαντήσεις που χρειάζονται, δε μπορούν να τις δώσουν τα αστικά κόμματα του προοδευτικού κέντρου. Γιατί δε θα περιμένουμε να ωριμάσουν οι προϋποθέσεις της λαϊκής εξουσίας για να απαιτήσουμε κρατικοποιήσεις των ιδιωτικών σιδηροδρόμων που δολοφονούν, ούτε έχουμε αυταπάτες για εφαρμογή πολιτικών αντιλιτότητας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για να ενισχύσουμε τους αγώνες μας εδώ και τώρα. να πετύχουμε νίκες. Να ανασυντάξουμε το κίνημα και τις πολιτικές του προοπτικές. Από την Πολιτική Οργάνωση “Κόκκινο Νήμα”, έχουμε στραμμένο το βλέμμα στην επόμενη μέρα των Ευρωεκλογών. Στην υπερεπείγουσα συζήτηση για τη συγκρότηση ενός νέου αντικαπιταλιστικού πόλου που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες της ταξικής σύγκρουσης με τα αστικά επιτελεία. Για να ενώσουμε δυνάμεις στην πολιτική προοπτική της ανατροπής του συστήματος της καπιταλιστικής καταπίεσης και εκμετάλλευσης”, αναφέρει χαρακτηριστικά το στέλεχος της αντικαπιταλιστικής αριστεράς.

Δείτε ολόκληρη τη δήλωσή του:

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.