.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποχαιρετά τον σύντροφο Σπύρο Χαϊκάλη


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποχαιρετά τον σύντροφο Σπύρο Χαϊκάλη, που χάθηκε τόσο πρόωρα, τόσο τραγικά, τόσο απρόσμενα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα χτες το πρωί, σε ηλικία μόλις 37 ετών.

Ο Σπύρος Χαϊκάλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ζάκυνθο. Από μικρός στρατεύτηκε στην υπόθεση της αλλαγής της κοινωνίας. Μέλος της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση απ’ τα φοιτητικά του χρόνια, διετέλεσε συντονιστής της από το φθινόπωρο του 2014 έως και το 4ο συνέδριο τον Γενάρη του 2017. Μέλος του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από την ίδρυσή της.

Άνθρωπος ανήσυχος, πραγματικός αγωνιστής, με πρωτοπόρα συμμετοχή σε όλες τις μεγάλες μάχες της γενιάς του, στη φωτιά του κινήματος του 06-07, του εξεγερτικού Δεκέμβρη του 08, των αντιμνημονιακών αγώνων του 10-12 και μέχρι σήμερα. Ιδρυτικό μέλος του σωματείου στην έρευνα (ΣΕΡΕΤΕ) και μέλος του πρώτου του ΔΣ.

Ήταν ένας σπάνιος σύντροφος που ξεχώριζε για τη λαϊκότητα, την οξυδέρκεια και την ανεξαρτησία στη σκέψη και τη σεμνότητά του.

Η απώλειά του βαραίνει τους ώμους μας. Αυτές τις δύσκολες ώρες οι σκέψεις μας είναι στους δικούς του ανθρώπους, στην οικογένεια, στους φίλους και στους αγαπημένους συντρόφους και συντρόφισσές μας, στους οποίους εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια.

Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Θα κρατήσουμε την μνήμη του σαν στήριγμα στον αγώνα μας.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.