.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ο Άγγελος Χάγιος μιλάει στο Ράδιο Έβρος [Ηχ]


Ακούστε στο ηχητικό που ακολουθεί, συνέντευξη που παραχώρησε στις 11/5/23 το μέλος του ΠΣΟ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Άγγελος Χάγιος, υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023, στον ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Έβρος και στην εκπομπή Εβροσκόπιο με τον δημοσιογράφο Νίκο Πατούνα για τις θέσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Μιλώντας στον βορειότερο σταθμό της χώρας, ο επί δεκαετίες αγωνιστής του κομμουνιστικού κινήματος, σχολίασε μεταξύ άλλων και το ντιμπέιτ της προηγούμενης ημέρας.

Πρακτικά, είπε, δεν δεσμεύτηκε κανένα κόμμα εξουσίας για τα κρίσιμα ζητήματα των μισθών, των συντάξεων, της Υγείας ή της Παιδείας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της EUROSTAT, ανέφερε, η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που τον Φεβρουάριο παρουσίασε αύξηση θανάτων όχι μόνο λόγω του κορωνοϊού αλλά και λόγω της αδυναμίας του συστήματος Υγείας να ανταποκριθεί στις τρέχουσες ανάγκες των εργαζομένων.

Είμαστε σε μια κατάσταση οριακή, φτωχοποίησης, προσέθεσε, περιγράφοντας με μελανά χρώματα τις συνθήκες που βιώνει ο κόσμος της εργασίας, κάνοντας μάλιστα αναφορά στις δηλώσεις Στουρνάρα –αποφεύγοντας να αναφέρει καν το όνομά του- πριν από το πρόσφατο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών.

Με συνοπτικό αλλά περιεκτικό τρόπο, περιέγραψε το πρόγραμμα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ μπροστά στις επικείμενες εκλογές της επόμενης Κυριακής, κάνοντας μάλιστα αναφορά στο ρόλο που έπαιξε η εξέγερση του Πολυτεχνείου καθώς και στη λύσσα με την οποία της επιτίθενται οι ακροδεξιοί κύκλοι.

Αναφέρθηκε τέλος στον κίνδυνο εμπλοκής της χώρας σε πόλεμο, συνδυάζοντας τα τεκταινόμενα σε Αλεξανδρούπολη και Σκαραμαγκά.

Ακούστε ολόκληρη την ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο ηχητικό που ακολουθεί:

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 3
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.