.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


ΠΕΝΕΝ: Αλληλεγγύη στον αγώνα της εργατικής τάξης και του λαού της Γαλλίας!


Γαλλία

Μια σκληρή ταξική αναμέτρηση που η εργατική τάξη μπορεί και πρέπει να νικήσει!

ΠΕΝΕΝ

Ο λαός της Γαλλίας, η εργατική τάξη, και το μάχιμο συνδικαλιστικό κίνημα για μέρες τώρα δίνουν μια μεγαλειώδη μάχη με απεργίες, καταλήψεις, διαδηλώσεις και άλλες πολύμορφες κινητοποιήσεις οι οποίες μας έχουν συγκλονίσει όλους για το διεκδικητικό πλαίσιο, την έκταση, την διάρκεια, την μαζικότητα, την μαχητικότητά τους!

Στο επίκεντρο αυτής της αντιπαράθεσης είναι οι αντιασφαλιστικές μεταρρυθμίσεις του Μακρόν και της κυβέρνησης οι οποίες προωθούν νέα αύξηση στα όρια ηλικίας για την συνταξιοδότηση.

Ο Μακρόν σε αυτόν τον μαζικό ξεσηκωμό απαντάει εξαπολύοντας ένα όργιο καταστολής, βίας, τρομοκρατίας, με επιτάξεις, επιστρατεύσεις συλλήψεις, επιθέσεις, θέτοντας όλον τον κατασταλτικό μηχανισμό του κράτους στην υπηρεσία της αντιλαϊκής πολιτικής τους και προσπαθεί δια πυρός και σιδήρου να περάσει το εκτρωματικό νομοσχέδιο!

Πρόκειται για μια ταξική σύγκρουση η οποία έχει ξεπεράσει τα εθνικά όρια της Γαλλίας, αφορά όλους τους εργαζόμενους, και της δικής μας χώρας, και ιδιαίτερα το αγωνιστικό συνδικαλιστικό κίνημα.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον αγώνα των Γάλλων εργαζομένων και στα δίκαια αιτήματά τους.

Καταδικάζουμε την καταστολή της Γαλλικής κυβέρνησης εναντίον απεργών και διαδηλωτών.

Νίκη στον αγώνα των Γάλλων εργαζομένων.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 0.00% ( 0
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.