.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Εργατική Συμμαχία στα Δυτικά: Ακρίβεια – απολύσεις – ανεργία -Τι κάνουμε; Πρόσκληση σε σύσκεψη

09/10/2022 | 11:00 - 17:00

Για την Ακρίβεια και το επερχόμενο Νέο Κύμα Απολύσεων και Ανεργίας, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Κυριακή 9 Οκτώβρη (11.00 π.μ.):
στο Πολιτιστικό Καφενείο Μελίνα Μερκούρη του Δήμου Ιλίου (Αγ. Φανουρίου 99)

Εργατική Συμμαχία στα Δυτικά – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ:

Για την Ακρίβεια και το επερχόμενο Νέο Κύμα Απολύσεων και Ανεργίας, ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.

Στις 9 Οκτώβρη στο Πολιτιστικό Καφενείο Μελίνα Μερκούρη του Δήμου Ιλίου (Αγ. Φανουρίου 99), εργαζόμενοι, άνεργοι, μάχιμοι συναγωνιστές του συνδικαλιστικού κινήματος, συνταξιούχοι, θα μαζευτούμε να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε:

· Για την εφιαλτική κατάσταση που κυριαρχεί στην ζωή μας με την ΑΚΡΙΒΕΙΑ, την αντιλαϊκή εχθρική πολιτική της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (νόμος Χατζηδάκη, αστυνομική καταστολή, κ.λ.π.), αλλά και το νέο, επερχόμενο κύμα απολύσεων και ΑΝΕΡΓΙΑΣ.

· Για τους αγώνες που εργαζόμενοι και νεολαία, έχουμε δώσει και συνεχίζουμε να δίνουμε καθημερινά, για τα συμπεράσματα από τις εμπειρίες μας, για το πως θα κάνουμε την πάλη μας αποτελεσματική απέναντι στον καπιταλιστικό εφιάλτη.

· Για να συζητήσουμε νέες πρωτοβουλίες που θα συνεχίσουν και θα δώσουν ουσιαστική προοπτική στην εργατική Αλληλεγγύη και τον αγώνα για την Ζωή μας στα Δυτικά της Αθήνας.

Η «ατζέντα» της συζήτησης και των αποφάσεων για δράση είναι ανοικτή και θα διαμορφωθεί στην διάρκεια της Σύσκεψης με την συμμετοχή των συναγωνιστών που θα συμμετέχουν, όπως σε όλες τις σχετικές πρωτοβουλίες της Εργ. Συμ. στα Δυτικά που έχουν προηγηθεί στα 3 – 4 χρόνια της δραστηριότητάς μας.

Η Εργατική Συμμαχία στα Δυτικά απευθύνει την πρόσκληση σε κάθε εργαζόμενο, άνεργο, σωματείο, εργατική συλλογικότητα, κάθε συναγωνιστή, να συμμετάσχει στην Σύσκεψη για μια πραγματική συζήτηση και αποφάσεις δράσης μέσα στην νέα κατάσταση που η κρίση του συστήματος και οι κυβερνήσεις του απειλούν την ίδια την ζωή μας.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
09/10/2022
Ώρα:
11:00 - 17:00
Κατηγορία Εκδήλωση: