.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Αληθινή ιστορία: Μια συνάντηση σε κάμπινγκ της Πιερίας…


ΑΞΙΖΕ, ΦΙΛΕ! ΠΑΝΤΑ Θ’ ΑΞΙΖΕΙ!!!

Ηλίας Σμήλιος

Κυριακή μεσημέρι σε ένα camping της Πιερίας και κάποιος μάλλον μεσόκοπος αλλά πανύψηλος, ευθυτενής και κυρίως χαμογελαστός άνθρωπος σου κάνει νόημα και σε πλησιάζει.

-Να σας απασχολήσω μόνο μισό λεπτό; Θέλω να ρωτήσω αν είστε αυτός που ήταν μπροστά τότε με τους πλειστηριασμούς;

-Ναι ήμουν κι εγώ ένας από αυτούς… (με την αμηχανία του αναπάντεχου ερωτήματος και την αναγκαία νομίζω συστολή ενός μέλους του κινήματος κατά των πλειστηριασμών με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που δομήθηκε στην Θεσσαλονίκη).

-Σας είδα από χθες, σας αναγνώρισα και θέλω μόνο να σας ευχαριστήσω γιατί σώσατε το σπίτι μου!

-Ωωω! (η στιγμή που άλαλος, με ένα τεράστιο χαμόγελο να έχει σχηματιστεί στο πρόσωπό σου, όμως εσύ αισθάνεσαι πως έχεις βουρκώσει…)

-Δεν σας ήθελα κάτι άλλο, σπάει τη σιωπή, σας θυμήθηκα και… Δεν ξέρω αν με θυμάστε. Είμαι ο Τρ…….. Είχα έρθει μερικές φορές μετά με την οικογένεια στα δικαστήρια για συμπαράσταση σε άλλους που κινδύνευαν. Το δικό μας το σώσαμε οριστικά!!! Για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ!

-Εμείς σας ευχαριστούμε, κ. Τρ….. που ήσασταν εκεί, που μαζί αγωνιστήκαμε! Να είστε πάντα καλά!!!

Εγώ/Εμείς σας ευχαριστούμε, κ. Τρ…..! Σας ευχαριστούμε που μας βοηθάτε, όσες διώξεις, δίκες και καταδίκες να στήσουν, κυβερνήσεις, αστυνομία και δικαστές, ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ AΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΕΕΣ ΜΑΧΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ, ΝΕΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΑ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΜΑΣ (ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ) ΝΙΚΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!

Αληθινή ιστορία από το f/b του Ηλία Σμήλιου

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 95.00% ( 4
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.