.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ο Μάνθος Κυριακόπουλος από τις Παρεμβάσεις στην 91η ΓΣ της ΔΟΕ (Βίντεο)


Μάνθος Κυριακόπουλος στην 91η γενική συνέλευση της ΔΟΕ, εκπρόσωπος των Παρεμβάσεων στο ΔΣ της ΔΟΕ

“Εκεί που ανθίζουν τα χαμόγελα, εκεί θα μας βρείτε”

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, την ομιλία του Μάνθου Κυριακοπούλου, εκπροσώπου των Παρεμβάσεων στο ΔΣ της ΔΟΕ, στην 91η γενική συνέλευση της ΔΟΕ.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 76.25% ( 8
Συμμετοχές )



10 σχόλια στο “Ο Μάνθος Κυριακόπουλος από τις Παρεμβάσεις στην 91η ΓΣ της ΔΟΕ (Βίντεο)

  1. Ανώνυμος

    Υπάρχει και άλλος από τις παρεμβάσεις,δείξτε και αυτόν να δούμε τι είπε. Ειδικά εκεί που λέει ότι αυτή τη ΔΟΕ θέλει, τη ΔΟΕ του κυβερνητικού συνδικαλισμου. Και μη πείτε ότι είναι προσωπική του άποψη καθώς και χειροκρότημα πήρε από την πλειοψηφία της παράταξης σας αλλά και όλοι μαζί κατεβαινετε παλι,πουλημένοι και μη σύμφωνα με δικούς σας χαρακτηρισμους.

    Reply
    1. Αλλος ανώνυμος

      Φαντάζεσαι πράγματα ανώνυμε ποιητή

      Reply
  2. Ενιαία Ψηφοδέλτια

    Πήραν το μήνυμα οι Παρεμβάσεις μην ανησυχείς αλλά ο κατήφορος δεν θα έχει τέλος.

    Reply
    1. pavel

      Σύμφωνα με τα αποτελέσματα (από τον 902 που τα είδα) οι Παρεμβάσεις είχαν στο συνέδριο του 2019 17% και πήραν χθες 16,8%. Ποιό είναι το μήνυμα που πήραν “ενιαίε ψηφοδέλτιε” κατά τη γνώμη σου;

      Reply
  3. Ανώνυμος

    Φαντάζομαι πράγματα; Μάλλον δε θες να δεις την πραγματικότητα. Μας διασκεδάστε πάντως όπου κάθε τάση κατέβαζε τη δική της πρόταση και στο τέλος όλοι μαζί στο ίδιο ψδ για τις καρέκλες. Οποίος πραγματικά αγωνια για τα πράγματα και θέλει να τα αλλάξει δεν έχει καμιά θέση σε αυτόν τον οπορτουνιστικο χυλό, η θέση του είναι δίπλα στο ταξικό συνδικαλιστικο κίνημα.

    Reply
    1. Γνώστης

      Ποια ήταν η πρόταση του ΠΑΜΕ, πχ για την αξιολόγηση; Εκτός από τα συμπεράσματα…

      Reply
      1. Ανώνυμος

        Επειδή το θέλεις “νιανιά”:
        “Παρεμβάσεις”: Από 132 κουκιά το 2015 στα 81 σημερινά το 2022.
        Μεταβολή, δηλ. μείωση δύναμης στην επταετία κατά -51/132= -38.6%
        “ΑΣΕ”: Από 88 το 2015 στα 106 σημερινά.
        Μεταβολή, δηλ. αύξηση κατά +18/88= +20.5%

        Reply
        1. Ανώνυμος

          Θα σου πω ποια ήταν η πρόταση μας, αυτή που ήταν και τον Οκτώβριο και εκφράστηκε ενιαία σε δοε και ΟΛΜΕ. Η πρόταση των Παρεμβάσεων ποια ήταν; εδω σε θέλω.

  4. Ρεπορτερ

    Ο πραγματικός οπορτουνισμός είναι αυτος που με την ψήφο του(!!!) θα βγάλει ξανά πρόεδρο της ΔΟΕ τον ΔΑΚίτη και γραμματεα τον ΠΑΣΟΚο. Οι συνδικαλιστικοπολιτικές συσπειρώσεις δεν ειναι πολιτικό κόμμα καλέ μου ανώνυμε. Αν ειναι πραγματικά πλατιές και ανάλογα με την εξ’ελιξη της ταξικής πάλης θα εχουν αναπόφευκτα στο εσωτερικό τους τούτη η την άλλη τάση, λιγότερη η περισσότερη συγκροτημένη με συνεχή διαπάλη μεταξύ τους. Μ αυτή την έννοια, προς απογοήτευση σου, σωστά οι Παρεμβάσεις δεν κατέβηκαν με διαφορετικά ψηφοδέλτια στις εκλογές. Εξ αλλου το αποτέλεσμα θα ηταν το ίδιο οπως φάνηκε απο τις εκλογές για ΑΔΕΔΥ όπου η ριζοσμαστική πτέρυγα εξέλεξε 10 στους 21 αντιπροσώπους. Οσο για τις καρέκλες ας ψαχτεί η παραταξη σου που παρακαλούσε – χωρίς οπως φάνηκε αποτέλεσμα-συνέδρους σε απολίτικη συναισθηματική βάση να την ψηφίσουν για να βγεί πρώτη δύναμη και να πάρει και 3η εδρα.

    Reply
    1. Ανώνυμος

      Μπορείς να μας πεις όταν κατεβαινετε ενιαία και απευθύνεστε στη βάση του κλάδου με ποια γραμμή απευθυνεστε; ψηφίστε μας και εμείς μετά θα κάνουμε ότι γουστάρουμε; η ΑΣΕ φυσικά και ζητούσε από τους συνέδρους πρώτον να αποκαταστήσουν την τάξη καθώς χωρίς τις ηλεκτρονικές ψηφους ήταν πρώτη δύναμη και δεύτερον περα απο τις οποιες διαφωνίες του καθενός να αλλάξουν οι συσχετισμοί στην ομοσπονδία με στο τιμόνι αυτής τις ταξικες δυνάμεις. Αν αυτό το λες παρακαλι είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Ας μη κάνουμε τότε εκλογες στα συνέδρια να στέλνουμε κατευθείαν τα αποτελέσματα των εκλογών που έγιναν στα σωματεία. Επίσης μπορείς να μας πεις ποια ήταν η θέση της μιας τασης που κατεβαινετε μαζί για τις ηλεκτρονικές εκλογές όπως εκφράστηκε από την τοποθέτηση του εκπροσώπου της στο ΔΣ; Αναλογικό αντιπροσωπευτικο προεδρείο σημαίνει ότι καθένας παίρνει ότι του έδωσαν οι συνάδελφοι με την ψήφο τους. Εδώ βέβαια υπάρχει αλλοίωση. Αλήθεια με ποιον θες προγραμματικο προεδρείο γιατί χωρίς σύριζα τα κουκιά δε βγαίνουν. Δεν ειμαστε στο 15 όπου τότε προτεινατε προγραμματικα με συριζα ηρεμήστε. Προγραμματικο δεν μπορειτε βέβαια να κάνετε ούτε μέσα στην ίδια την παράταξη σας.

      Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.