.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Περιστέρι: Ανοιχτή συνέλευση για το σύγχρονο κομμουνιστικό πρόγραμμα και κόμμα

02/07/2021 | 19:30

Ανοιχτή συνέλευση Δυτικών συνοικιών για το σύγχρονο κομμουνιστικό πρόγραμμα και κόμμα
Παρασκευή 2 Ιουλίου στις 19:30, στο Περιστέρι στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (θεατράκι ΟΤΕ), Π. Τσαλδάρη 13-15

Ανοιχτή συνέλευση της «Πρωτοβουλίας Διαλόγου για σύγχρονο κομμουνιστικό πρόγραμμα και κόμμα στα δυτικά» πραγματοποιείται την Παρασκευή 2 Ιουλίου στις 19:30 στο Περιστέρι, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (θεατράκι ΟΤΕ), Π. Τσαλδάρη 13-15. Είναι μία από τις συνελεύσεις και συσκέψεις που πραγματοποιούνται αυτές τις ημέρες σε διάφορες περιοχές της χώρας, ενόψει της Πανελλαδικής Συνάντησης που έχει καλέσει η Πρωτοβουλία στις 10-11 Ιουλίου.

Ανταποκρινόμαστε στο δημόσιο κάλεσμα της Γραμματείας της «Πρωτοβουλίας Διαλόγου για σύγχρονο κομμουνιστικό πρόγραμμα και κόμμα» για συμμετοχή στην πρώτη Πανελλαδική Συνάντηση των αγωνιστών και αγωνιστριών που συμμετείχαν και συμμετέχουν στην απόφαση για την διατύπωση ενός προγράμματος κοινωνικής απελευθέρωσης στον 21ο αιώνα και τη δημιουργία του πολιτικού φορέα που θα το εκφράσει.

Συζητάμε και χαράσσουμε τα επόμενα βήματα της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει και στα δυτικά της Αθήνας και χρειάζεται να περάσει σε μια νέα φάση οργανωμένης επιτάχυνσης και σταθερής ανάπτυξης σε όλα τα πεδία.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
02/07/2021
Ώρα:
19:30
Κατηγορία Εκδήλωση: