.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ανταπόκριση από Θεσσαλονίκη για τις κινητοποιήσεις της 6ης Δεκέμβρη (Φωτο, Βίντεο)


 

Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκαν δύο συγκεντρώσεις που καλέστηκαν από το ΝΑΡ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, την ΟΚΔΕ, το ΚΚΕ Μ-Λ, ενώ συμμετείχαν αγωνιστές από την Ταξική Αντεπίθεση αλλά και από άλλες συλλογικότητες. Η πρώτη έγινε μπροστά από το Γαλλικό Προξενείο στη Λεωφόρο Στρατού.

Οι συγκεντρωμένοι, τηρώντας τις απαραίτητες αποστάσεις και όλα τα υγειονομικά μέτρα, φώναξαν συνθήματα τιμώντας τη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου ενώ ταυτόχρονα δήλωσαν την αλληλεγγύη τους υπέρ των Γάλλων διαδηλωτών που εξεγείρονται για το νόμο “Καθολικής Ασφάλειας” που κατέθεσε η κυβέρνηση Μακρόν. Στη δυτική Θεσσαλονίκη από τις ίδιες δυνάμεις έγινε συγκέντρωση στην πλατεία Επταλόφου στους Αμπελόκηπους όπου δεκάδες συγκεντρωμένοι απαίτησαν ξανά “ψωμί, παιδεία, υγεία, ελευθερία” καθώς η πόλη βρίσκεται αντιμέτωπη με την υγειονομική κρίση με δραματικές κοινωνικές και οικονομικές επιπτώσεις για τον λαό.

Οι οργανώσεις Συνάντηση, Αναμέτρηση, ΔΕΑ, Ξεκίνημα, ΑΡΑΝ έκαναν αντίστοιχη συγκέντρωση στην Παραλία ενώ συγκεντρώσεις και μικροφωνικές πραγματοποίησαν συλλογικότητες του αναρχικού χώρου στην πλατεία Ναβαρίνου και την Άνω Πόλη.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 4
Συμμετοχές )



Ένα σχόλιο στο “Ανταπόκριση από Θεσσαλονίκη για τις κινητοποιήσεις της 6ης Δεκέμβρη (Φωτο, Βίντεο)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.