.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Πρέβεζα: Ο Βαγγέλης Νάνος στην εκπομπή «Στο ίδιο έργο θεατές» (Βίντεο)


Την Τετάρτη 8 Απριλίου, καλεσμένος του Χρήστου Τσούτση στην έκτακτη διαδικτυακή εκπομπή του PrevezaToday.gr «Στο ίδιο έργο θεατές», ήταν ο γεωπόνος και μάχιμος συνδικαλιστής Βαγγέλης Νάνος, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας και Πρόεδρος του Σωματείου Γεωπόνων – Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

Είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για την σύνδεση της παραγωγής σήμερα με την πανδημία του νέου κορωνοϊού, τα μέτρα που έχουν παρθεί στην χώρα μας αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς και για τις επιπτώσεις της οικονομικής ανάπτυξης παγκοσμίως στο περιβάλλον και τους πολίτες.

Ο Βαγγέλης Νάνος μετέφερε επίσης την εικόνα από χώρους δουλειάς και το πώς βιώνουν οι εργαζόμενοι της περιοχής, κυρίως στον ιδιωτικό τομέα αλλά και συνολικά αυτή τη νέα πραγματικότητα.

Τέλος ενημέρωσε για συμβολικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, για τα μηνύματα αλληλεγγύης προς τους υγειονομικούς εργαζομένους που πλήττονται και δίνουν μάχη στην πρώτη γραμμή, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα την άποψή του για το τι θα ακολουθήσει σε οικονομία και κοινωνία.

Δείτε τη συζήτηση στο βίντεο που ακολουθεί.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.