.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Η νΚΑ για τον άγριο ξυλοδαρμό αστέγου στα Εξάρχεια


Οι πόλεις είναι για να ζούμε εμείς, όχι να αλωνίζει ο κάθε ματατζής!

Το βράδυ της Τρίτης 16/7 επέλεξε μια διμοιρία ΜΑΤ στα Εξάρχεια να ξυλοκοπήσει έναν άνθρωπο που βρέθηκε στο διάβα της. Μετά την δειλή πρωινή επίσκεψη του Πλεύρη, τις εξαγγελίες για επιχείρηση «καθαρίσματος» των Εξαρχείων και κατάργησης του ασύλου, οι επόμενες εβδομάδες των εκλογών μας βρίσκουν μάρτυρες της καταστολής, της επίδειξης δύναμης και κυριαρχίας από την πλευρά της κυβέρνησης της Ν.Δ.

Κάθε συμμορία ΜΑΤ είναι βαθιά γελασμένη αν νομίζει ότι μπορεί να δρα ανενόχλητη. Είτε στα Εξάρχεια, είτε οπουδήποτε, θα βρίσκει απέναντί της φωνές που υψώνονται και αποκαλύπτουν το ρόλο της.

Ενάμιση χρόνο πριν, νοικοκυραίοι και αστυνομικοί ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον Ζακ Κωστόπουλο που βρέθηκε στο διάβα τους. Αυτό βέβαια έγινε με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Όπως τότε, έτσι και σήμερα, δεν καλέστηκε όταν έπρεπε το ΕΚΑΒ, δεν τηρήθηκε η παραμικρή διαδικασία, πέρα από το βασανισμό με ευθύνη της αστυνομίας.

Άραγε αυτή είναι η «ασφάλεια» που πρέπει να επεκταθεί και στο πανεπιστημιακό άσυλο;

Εμείς από την πλευρά μας το κάνουμε σαφές: είτε με κυβέρνηση ΝΔ είτε με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η αστυνομική αυθαιρεσία θα μας βρει απέναντι. Αυτή είναι η πρακτική μας και σε όποιον αρέσει…

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 82.00% ( 5
Συμμετοχές )



3 σχόλια στο “Η νΚΑ για τον άγριο ξυλοδαρμό αστέγου στα Εξάρχεια

  1. Left G700

    Ρε παίδες, μας βλέπουνε! Τι υπερβολές, ανακρίβειες (μέχρι και ψεματούρες) γράφετε; Έτσι θα “ανασυγκροτήσουμε και θα ανασυντάξουμε” την Αριστερά; Κι εγώ σάς λέω ότι έτσι θα φάει η μούρη μας χώμα που θα είναι όλο δικό μας!

    ΥΓ Διορθώστε τουλάχιστον εκείνο το Ενάμιση χρόνο πριν, νοικοκυραίοι και αστυνομικοί ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον Ζακ Κωστόπουλο […]”. 21 Σεπτεμβρίου 2018 — 18 Ιουλίου 2019 σας κάνει εσάς για “ενάμισης χρόνος”;;; Γιατί εγώ μετράω με τα δάχτυλα και άλλο μού βγαίνει…

    Reply
    1. λαθραναγνώστης

      Στο παράλληλο σύμπαν του ΝΑΡ, είναι ενάμιση χρόνος!

      Reply
      1. Left G700

        Οι σύντροφοι είναι ικανοί να ορίσουν ημερομηνία για την έναρξη της επανάστασης και να μπερδέψουν τις μέρες! ;-) :-)

        Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.