.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.
Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Νέα κινητοποίηση ενάντια στην επί πληρωμή στάθμευσης στο Μετρό Πλακεντίας

04/03/2019 | 07:30

Επόμενη κινητοποίηση τη Δευτέρα 4/3 στις 7:30 π.μ. για να αποτρέψουμε την ιδιωτικοποίηση του parking στη Δ. Πλακεντίας

Η μάχη για την εξασφάλιση της δωρεάν στάθμευσης στο μετρό της Δ.Πλακεντίας και την αποτροπή της ιδιωτικοποίησης των τελευταίων δωρεάν parking συνεχίζεται.

Μετά από κάλεσμα 4 συλλογικοτήτων της περιοχής της Ανοιχτής Συνέλευσης Κατοίκων Αγίας Παρασκευής, της Αντίστασης και Ανατροπής – Αντικαπιταλιστική Κίνηση Βριλησσίων, της Πρωτοβουλίας Πολιτών στο Χαλάνδρι και του Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή, δεκάδες πολίτες βρέθηκαν την Παρασκευή 1/3 στις 17.00 έξω από το πάρκινγκ και απέτρεψαν την επιβολή εισιτηρίου για περισσότερες από δύο ώρες.

Οι συμμετέχουσες και συμμετέχοντες στην κινητοποίηση προχώρησαν σε συνέλευση έξω από το χώρο του πάρκινγκ για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους. Όπως συζητήθηκε, θα διοργανωθεί τις προσεχείς ημέρες κινητοποίηση στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών καθώς και στα γραφεία της Αττικό Μετρό ώστε να ανατραπεί η απόφαση για ιδιωτικοποίηση του πάρκινγκ.

ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 7.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ.

Το Φυσάει Κόντρα θα βρίσκεται εκεί. Καλούμε όλους και όλες να είμαστε για άλλη μια φορά εκεί, ώστε να αποτρέψουμε την επιβολή εισιτηρίου και την ιδιωτικοποίηση του parking.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
04/03/2019
Ώρα:
07:30
Κατηγορία Εκδήλωση: