.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Χιλιάδες διαδήλωσαν χθες στο κέντρο της Αθήνας για να μην κλείσει η ΛΑΡΚΟ


ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Χιλιάδες διαδήλωσαν χθες στο κέντρο της Αθήνας για να μην κλείσει η ΛΑΡΚΟ.

Στην πρώτη γραμμή στάθηκαν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ και οι οικογένειές τους ενώ στο πλάι τους βρέθηκαν δεκάδες σωματεία και φορείς.

Η κυβέρνηση ξεπουλάει στο ιδιωτικό κεφάλαιο άλλο ένα κομμάτι δημόσιας περιουσίας χαρίζοντάς το “εκκαθαρισμένο” από ελλείμματα και εργαζόμενους που αντιστέκονται και διεκδικούν.

Είναι η πολιτική αυτής αλλά και των προηγούμενων κυβερνήσεων που δημιούργησαν τα χρέη της ΛΑΡΚΟ αλλά και η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τα πρόστιμα για “παραβίαση των όρων του ελεύθερου ανταγωνισμού”.

Στον ελληνικό λαό ξανασερβίρεται για άλλη μια φορά η σούπα περί ζημιογόνων επιχειρήσεων που ως δια μαγείας προκαλούν στη συνέχεια το ενδιαφέρον μεγάλων ιδιωτικών ομίλων όπως εν προκειμένω η ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ-ADHOLDING!

Η αλήθεια είναι ότι η ΛΑΡΚΟ πρέπει και μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει, σαν δημόσια, ενιαία εταιρεία με όλους τους εργαζόμενούς της, αν ξεφύγει από την μέγγενη του ιδιωτικού κεφαλαίου και της ΕΕ. Με ανατροπή της πολιτικής της ΝΔ και των άλλων μέχρι τώρα κυβερνήσεων που ευθύνονται για το κλείσιμό της.

Κάτω τα χέρια από τη ΛΑΡΚΟ! Καμία απόλυση! ΛΑΡΚΟ δημόσια υπό εργατικό έλεγχο! Έξω οι ιδιώτες-επενδυτές!

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 1
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.