.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


“Φυσάει Κόντρα” στην Αγία Παρασκευή: Βίντεο από την εκδήλωση στον Τσακό


Την Παρασκευή 15/9, στην Πλατεία Τσακού της Αγίας Παρασκευής, το “Φυσάει Κόντρα” πραγματοποίησε εκδήλωση-συζήτηση για την παρουσίαση του προγράμματός του, τους Δημόσιους Χώρους και τη Σχολική Στέγη.

Την επομένη, μέλη του σχήματος σημείωναν μεταξύ άλλων:

“Χθες ήταν μια όμορφη βραδιά στην πλατεία του Τσακού. Συζητήσαμε με τους κατοίκους για ζητήματα δημοσίου χώρου και σχολικής στέγης. Τους ακούσαμε, ανταλλάξαμε απόψεις για κρίσιμα θέματα όπως η προστασία του Υμηττού, ο αγώνας για το Ο.Τ 119, η ανάπλαση της οδού Ειρήνης. Μιλήσαμε όμως και για θέματα περιβαλλοντικών καταστροφών όπως πρόσφατα οι πλημμύρες στη Θεσσαλία και τα έργα που δεν έγιναν με ευθύνη κυβερνήσεων, Περιφέρειας και Δήμων.”

Δείτε το άνοιγμα της εκδήλωσης από τον Παναγιώτη Αντωνίου, επικεφαλής ψηφοδελτίου & υποψήφιο Δήμαρχο

 

Δείτε την εισήγηση για τους Δημόσιους Χώρους από τον Θάνο Ανδρίτσο, Αρχιτέκτονα- Πολεοδόμο, Μέλος της αντιπροσωπείας του Πανελληνίου Συλλόγου Αρχιτεκτόνων, πρώην Δημοτικό Σύμβουλο Αγίας Παρασκευής, εκπρόσωπο του Φυσάει Κόντρα στο Δημοτικό Συμβούλιο 2016- 2019:

 

Η τοποθέτηση του Παναγιώτη Αντωνίου:

 

Εισήγηση για τη Σχολική Στέγη από τον Θοδωρή Συμεωνίδη, δικηγόρο, Μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, ενεργό στο γονεϊκό κίνημα της πόλης:

 

Η τοποθέτηση του Μανόλη Αθανασίου, Δρ. Χημικού Μηχανικού, μέλους του ΔΣ Εργαζόμενων στην ΑΣΠΡΟΦΩΣ:

 

Η τοποθέτηση του Τάκη Γιαννόπουλου, ενεργού στο γονεϊκό κίνημα της πόλης:

 

Η τοποθέτηση του Γιάννη Ρήγου, Μηχανολόγου-Μηχανικού, ελεύθερου επαγγελματία, ενεργού στο τοπικό, γονεϊκό, εκπαιδευτικό κίνημα, Πρώην προέδρου Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Αγίας Παρασκευής:

 

 

 

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 55.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.