.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Π. Παπανικολάου: Θλιβερή ”πρωταθλήτρια” η Ελλάδα στη θνητότητα από Covid-19 (Βίντεο)


Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, σύντομη παρέμβαση του νευροχειρουργού Πάνου Παπανικολάου, ΓΓ της ΟΕΝΓΕ και μέλους του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ, στην εκπομπή Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη και τον Σπύρο Σουρμελίδη, που μεταδόθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 7/2/2022 από το τηλεοπτικό κανάλι Kontra.

Ο Πάνος Παπανικολάου αναλύει τους τρεις λόγους για τους οποίους αυξάνεται ο αριθμός των αδικαιολόγητων θανάτων στη χώρα μας με αποτέλεσμα στην Ελλάδα να σημειώνεται υψηλότερη θνητότητα της νόσου Covid-19 ακόμα και από χώρες με χαμηλότερο ποσοστό εμβολιασμού.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 98.89% ( 9
Συμμετοχές )



2 σχόλια στο “Π. Παπανικολάου: Θλιβερή ”πρωταθλήτρια” η Ελλάδα στη θνητότητα από Covid-19 (Βίντεο)

  1. Papillon

    Η αυξημένη θνητότητα δεν οφείλεται μόνο στο χάλι του ΕΣΥ αλλά κυρίως οφείλεται στα τραγικά ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ. Αποδεικνύεται πλέον ότι η Ελλάδα σε καμία περίπτωση δεν έχει πετύχει 70% πλήρως εμβολιασμένων. Το πραγματικό ποσοστό είναι σίγουρα κάτω από 60%. Από που αποδεικνύεται; Μα από τις διασωληνώσεις οι οποίες κάθε μέρα προσεγγίζουν ή και ξεπερνούν τις περισσότερες φορές τις 100 εκτός από τους 110 και βάλε νεκρούς σχεδόν κάθε μέρα.

    Σε ΚΑΜΙΑ χώρα της Ευρώπης που έχει φτάσει ποσοστά εμβολιασμού από 70% και πάνω δεν φτάνουν ή και ξεπερνούν οι ημερήσιοι θάνατοι αυτούς των προηγούμενων κυμάτων που ήταν πολύ περισσότεροι (μιλάμε τώρα για χώρες με πολύ μεγάλη διασπορά και υπερβολικά μεγάλο αριθμό νεκρών ειδικά στο πρώτο κύμα). Δηλαδή τα εμβόλια μόνο σε εμάς δεν δουλεύουν; Το mrna είναι….ανθελληνικό;

    Αποκλείεται ο Παπανικολάου να μην το γνωρίζει αυτό. Προκύπτει το ερώτημα λοιπόν γιατί δεν το λέει; Επίσης γιατί λέει ότι έχουμε αυξημένη θνητότητα σε σχέση με χώρες που έχουν ίδιο ή και πιο χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού; Μα ακριβώς οι ημερήσιες εκατόμβες και οι πάρα πολλές διασωληνώσεις αποδεικνύουν ότι σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν ισχύουν αυτά που λένε κυβέρνηση και “ειδικοί” σχετικά με τον εμβολιασμό του λαού. Γιατί λοιπόν ο Παπανικολάου ουσιαστικά προπαγανδίζει τα κυβερνητικά ψέματα περί εμβολιασμού του λαού και αποδέχεται αυτά τα ποσοστά που παρουσιάζει η κυβέρνηση; Γιατί αυτό κάνει.

    Στην πραγματικότητα όλη αυτή η επιχειρηματολογία στοχοποιεί και υπονομεύει τον εμβολιασμό. Η Ρουμανία έχει πχ 21.4 ΜΕΘ/100.000 πληθυσμό. Και όμως έχει 3.201 νεκρούς/εκατομμύριο δηλαδή πολύ παραπάνω από εμάς που έχουμε αυτή τη στιγμή 2.353. Γιατί; Γιατί οι πλήρως εμβολιασμένοι είναι μόλις το…41,5% του πληθυσμού. Η Βουλγαρία με το υψηλότερο ποσοστό νεκρών ανά εκατομμύριο (4.345) έχει 12.2 MΕΘ/100.000 πληθυσμό το διπλάσιο από εμάς δηλαδή. Γιατί λοιπόν η θνητότητα είναι πολύ πιο πάνω; Μα γιατί οι πλήρως εμβολιασμένοι είναι μόλις το…29%. Η Πορτογαλία από την άλλη παρότι έχει μόλις 4.2 ΜΕΘ/100.000 πληθυσμό (δηλαδή λιγότερο και από εμάς) με ποσοστό πλήρως εμβολιασμένων στο 90% έχει 2.000 νεκρούς/εκατομμύριο. Και πάλι το ποσοστό αυτό οφείλεται στο διάστημα Γενάρη-Φλεβάρη του 2021 όπου ο εμβολιασμός μόλις είχε αρχίσει.

    https://www.worldometers.info/coronavirus/

    https://link.springer.com/article/10.1007/s00134-012-2627-8/tables/2

    https://ourworldindata.org/covid-vaccinations?country=PRT

    Γιατί άραγε ο Παπανικολάου και όλοι οι συνδικαλιστές από τον χώρο της Υγείας είτε του ψευτοκκε είτε της ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν αποκάλυψαν ποτέ στο λαό τις διαφάνειες του Τσιόδρα στις οποίες γινόταν λόγος για 52% πλήρως εμβολιασμένων ενώ η κυβέρνηση μιλούσε για 62%; Γιατί ΚΑΝΕΝΑ κόμμα δεν είπε κουβέντα; Μόνο η ΚΟΝΤΡΑ το αποκάλυψε (όχι του Λιάτσου βεβαίως βεβαίως). Το ΠΡΙΝ γιατί δεν το αποκάλυψε; Θα πάρουμε ποτέ απαντήσεις;

    https://www.moh.gov.gr/articles/ministry/grafeio-typoy/press-releases/9590-paroysiash-kathhghth-s-tsiodra

    https://www.naftemporiki.gr/story/1788623/m-themistokleous-pliros-emboliasmeno-to-62-tou-plithusmou-120000-kai-me-3i-dosi

    Γιατί τόσα ψέματα τελικά από τους υποτίθεται “ταξικούς” συνδικαλιστές;

    ΟΕΟ;

    Reply
    1. Κώστας

      Όλα είναι Παπιγιόν.Και τα εμβόλια και η πρωτοβάθμια, και η δευτεροβάθμια και οι ΜΕΘ και ο έλεγχος του τουρισμού και η φυσική αποστασιοποίηση όπου όποτε όταν για όσο χρειάζεται

      Να πέσουν οι τόνοι σε αυτό το θέμα εντός της Αριστεράς, αυτή είναι η γνώμη μου, αποτύχαμε. Όλες οι παραλλαγές, όλες οι τάσεις, όλοι οι τονισμοί στο α ή στο β ή στο γ.

      Κώστας

      Reply

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.