.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ποιοι καλούν την Πέμπτη 11/3 στο Σύνταγμα για τα δημοκρατικά δικαιώματα, ενάντια στον αυταρχισμό


Πληθαίνουν τα σωματεία, τα σχήματα, οι οργανώσεις και οι κινήσεις που καλούν στην κινητοποίηση στο Σύνταγμα την Πέμπτη 11 Μαρτίου, 6 μ.μ.
Η Πρωτοβουλία Δικηγόρων και Νομικών καλεί για την Πέμπτη 11/3 Μέρα Δράση για τα δημοκρατικά δικαιώματα ενάντια στον αυταρχισμό (δείτε εδώ)

Στην κινητοποίηση καλούν επίσης τα εργατικά σωματεία όπως: Το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών, το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, ο  Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κώστας Σωτήριου, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. “Η Αθηνά” , ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης “Ο Παρθενώνας”, το Σωματείο Εργαζομένων στα Public, ο Α΄ Σύλλογος Αθηνών Εκπαιδευτικών Π.Ε., ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πειραιά, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αιγάλεω, ο Σύλλογος Ηρώ Κωνσταντοπούλου Άνω Λιόσια Ζεφύρι Φυλή, η ΕΛΜΕ Άνω Λιοσίων, ο ΣΕΠΕ Αμαρουσίου, ο ΣΕΠΕ Νέας Σμύρνης, οΣΕΠΕ Πρόοδος κ.α.

Καλούν επίσης η ΑΤΕ -ΕΚΑ , η Εναλλακτική Παρέμβαση – Δικηγορική Ανατροπή, η Συνέλευση Αγωνιζόμενων Ηθοποιών, οι Αγωνιστικές Κινήσεις Συσπειρώσεις στου ΟΤΑ, η φεμινιστική συλλογικότητα Sabbat – Burn the Rich not the Witch, η κ.ά. Στην κινητοποίηση καλεί επίσης η Πρωτοβουλία Καλλιτεχνών (δείτε το κάλεσμα εδώ)

Το κάλεσμα στηρίζουν επίσης οι συλλογικότητες Μένουμε Ενεργοί – υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη και η Covid19: Κανένας Μόνος / Καμία Μόνη

Καλούν οργανώσεις της Αριστεράς όπως το Νέο Αριστερό Ρεύμα, η νΚΑ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΕΕΚ, το ΚΚΕ (μ-λ), το ΞΕΚΙΝΗΜΑ, η ΟΚΔΕ, το Κόκκινο Νήμα, η Συνάντηση, η Αναμέτρηση, το Δίκτυο για τα Κοινωνικά και Πολιτικά Δικαιώματα κ.ά.

Δείτε κοινό κάλεσμα οργανώσεων εδώ

 

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 4
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.