.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


ΠΕΝΕΝ: Στηρίζουμε το Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο


ΠΕΝΕΝ

Μέρα πανελλαδικής δράσης έχουν κηρύξει για σήμερα 15/9 Σύλλογοι εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητές στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας μας.

Κεντρικό αίτημα είναι το άνοιγμα των σχολείων να γίνει με ασφαλή τρόπο για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς και ταυτόχρονα να γίνουν δεκτά τα δίκαια αιτήματά τους που έχουν αναδειχθεί όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ επιχειρεί να υλοποιήσει την αντιεκπαιδευτική ατζέντα του ΟΟΣΑ – Ε.Ε – Έκθεση Πισσαρίδη!

Επιδιώκουν ένα σχολείο επιχείρηση, οι γνώσεις να αντικαθίστανται από τις δεξιότητες, υποταγμένο στις ιδιωτικές χορηγίες, εκπαιδευτικούς πειθήνιους να εφαρμόζουν τις εγκυκλίους της Διοίκησης και της Υπουργού Κεραμέως.

Ο αντιδραστικός νόμος 4823/21 για την αξιολόγηση αποτελεί κομβικό σημείο που θα καθορίσει την επόμενη μέρα εάν θα υπάρχει παιδαγωγική ελευθερία, γνώση, δημοκρατία, με τους συλλόγους διδασκόντων να έχουν ουσιαστικό ρόλο.

Η απάντηση του εκπαιδευτικού και του μαθητικού κόσμου αλλά και η δραστήρια συμμετοχή και συμπαράσταση των γονέων είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε για να μην υλοποιηθούν οι αντιδραστικές και αντιεκπαιδευτικές πολιτικές της Ν.Δ.

Στηρίζουμε και δηλώνουμε την συμμετοχή μας στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της Αθήνας στις 15 Σεπτέμβρη στα Προπύλαια στις 6.30 μ.μ.

Η Διοίκηση της ΠΕΝΕΝ

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 55.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.