.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ο Κ. Τουλγαρίδης απαντάει στη Ρένα Δούρου (Βίντεο)


Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική

Στο debate υποψήφιων περιφερειαρχών που έγινε στην ΕΡΤ τη Δευτέρα 20 Μαίου, ο Κώστας Τουλγαρίδης έθεσε με σαφήνεια τις ακριβείς ευθύνες της Περιφέρειας Αττικής για την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, όπως άλλωστε τις έχει θέσει η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική εδώ: Η Περιφέρεια, οι φωτιές και όσα (θέλει να) “ξεχνάει” η Ρένα Δούρου 

Η Ρ. Δούρου, αμέσως μετά, εξαπέλυσε μια επίθεση στην Αντικαπιταλιστική Ανατροπή (και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ), συγκρίνοντάς την με τον Α. Πορτοσάλτε (!), ενώ συνέχισε λέγοντας τα ανάποδα από αυτά που είναι με σαφήνεια ορισμένα στο ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΛΟΓΩ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ του 2018 (το βρίσκετε εδώ: e-nomothesia.gr).

Είναι προφανές ότι η κ. Δούρου όχι μόνο δεν λέει αλήθειες, αλλά δεν ανέχεται και να τις ακούει. Επισήμανε μάλιστα ότι άλλοι πολιτικοί χώροι μιλάνε μόνο για “πολιτικές ευθύνες” της Περιφέρειας. Μόνο που η Περιφέρεια Αττικής είχε πραγματικές αρμοδιότητες που δεν τις άσκησε και η Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική δεν θα πάψει να τις αναφέρει, όσο κι αν ενοχλείται η κ. Δούρου ή όποιος άλλος επίδοξος συνεχιστής της ίδιας πολιτικής.

Στις 26 Μάη στηρίζουμε/ψηφίζουμε Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική!

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 2
Συμμετοχές )



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.