.
.

Παντιέρα, ιστότοπος αντικαπιταλιστικής ενημέρωσης

.


Ο Κουρουμπλής, ο Αμβρόσιος και η κυβέρνηση της αριστεράς…


Γράφει ο εικόνομιστ

Θα δούμε πολλά μέχρι τις εκλογές…

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, που αφού διετέλεσε διαδοχικά υπουργός Υγείας, Εσωτερικών και αργότερα Ναυτιλίας, κοσμεί σήμερα το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (του Συνασπισμού της Ριζοσπάστικής Αριστεράς, υπενθυμίζουμε…), επισκέφτηκε τον Αιγιαλείας Αμβρόσιο(!) και φωτογραφίζεται μαζί του μεσ’ στην καλή χαρά…

Δεν χρειάζεται να υπενθυμίσουμε τον βίο και την πολιτεία του χρυσαυγίτη πρώην χωροφύλακα Μητροπολίτη Αιγιαλείας, αντικομμουνιστή με πατέντα, που με τις απίθανα ακροδεξιές, ρατσιστικές και απάνθρωπες κραυγές του σπέρνει το μίσος στο ”ποίμνιό του”.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο ίδιος Π. Κουρουμπλής στο twitter, με τα παρακάτω λόγια να τις συνοδεύουν. Δείτε ακόμη, τον ίδιο ιεράρχη, σε παλαιότερο ενσταντανέ με Ι. Λαγό και Η. Παναγιώταρο:

Στο πλαίσιο της περιοδείας μου στην Αχαΐα, επισκέφθηκα το Αγάπης Μέλαθρον «O Άγιος Χαράλαμπος», το ίδρυμα αγάπης και προστασίας ηλικιωμένων στο Αίγιο, όπου με υποδέχθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος

Συζητήσαμε εκτενώς, τόσο για τη λειτουργία του ιδρύματος, στου οποίου την κατασκευή είχα συμβάλει ως τότε γενικός γραμματέας του Υπουργείου Πρόνοιας, όσο και για τα προγράμματα στήριξης των ιδρυμάτων.

Αίτημά τους είναι να επανέλθουν όλα τα ιδρύματα υπό τη σκέπη του υπουργείου Υγείας και επιθυμούν να διαβιβαστεί στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ο Σεβασμιότατος εξήρε τη συμβολή μου, διαχρονικά, στη δημιουργία αυτών των δομών και μου δώρισε ένα συλλεκτικό αντίγραφο της διακήρυξης της Επανάστασης του 1821, γραμμένο στα γαλλικά και στα ελληνικά.

image_pdfΛήψη - Εκτύπωση δημοσίευσης


Κριτικές - Συζήτηση

Βαθμολογία Αναγνωστών: 100.00% ( 5
Συμμετοχές )



2 σχόλια στο “Ο Κουρουμπλής, ο Αμβρόσιος και η κυβέρνηση της αριστεράς…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.